Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Φιέστα μεν, αλλά έχουμε και δύσκολο ματς…

Φιέστα μεν, αλλά έχουμε και δύσκολο ματς…

Το «Ανφιλντ» θα ζήσει πιένες… 30ετίας έξω από αυτό, απόψε θα παραδοθεί το τρόπαιο στην πανάξια πρωταθλήτρια Λίβερπουλ, θα στηθεί γλέντι έξω από το εμβληματικό στάδιο κλπ.. Παρούσες στο γήπεδο οι οικογένειες των παικτών και μελών της ομάδας, κατόπιν ειδικής άδειας ενώ ο Κένι Νταλγκλίς θα κάνει την απονομή. Αλλά υπάρχει και αγώνας. Δύσκολος μάλιστα, με την Τσέλσι.

«Reds» και blues» αναμετρώνται για τέταρτη φορά στη σεζόν: μια νίκη η Λίβερπουλ (2-1 στον α’ γύρο), μια ισοπαλία (στο ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ τον περασμένο Αύγουστο) και νίκη η Τσέλσι, 2-0 στο Κύπελλο λίγο πριν το lockdown. Η οποία Τσέλσι νίκησε στο «Ανφιλντ» τον Σεπτέμβριο του 2018 στο Λιγκ Καπ αλλά στο πρωτάθλημα δεν έχει διπλό στο λιμάνι από τον Νοέμβριο του ’14, τότε 2-1 με Κέιχιλ και Ντιέγο Κόστα με προπονητή τον Ζοσέ Μουρίνιο, είχε ανοίξει το σκορ για την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς ο Εμρέ Τσαν.

Και το κίνητρο και το μυαλό δείχνει να… γέρνει προς τα δεξιά, αν λέει κάτι για τα προγνωστικά οπαπ. Η Λίβερπουλ είναι εμφανώς ήδη σε… διακοπές, φάνηκε και στην ήττα από την Αρσεναλ, δεν έχει πάντως ηττηθεί σε δύο συνεχόμενα από τον… Σεπτέμβριο του 2015 (!) ενώ στο «Ανφιλντ» είναι αήττητη από τον Απρίλιο του 2017 (από την Πάλας, 47-11-0 έκτοτε), επίδοση ρεκόρ στην Premier League. Κι αν νικήσει κι απόψε, θα ισοφαρίσει και την κορυφαία επίδοση σε μία σεζόν στην κατηγορία για εντός έδρας ματς (18-1-0).

Το κίνητρο είναι με την Τσέλσι, που είναι στην 4άδα αλλά μετά τη Λίβερπουλ, κλείνει τη σεζόν την Κυριακή με τη Γουλβς. Μια Τσέλσι που στον ημιτελικό με τη Γιουνάιτεντ ήταν εξαιρετική και, δη, ενάντια σε μια φορμαρισμένη ομάδα.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα προγνωστικά του Νίκου Μποζιονέλου στο Foxbet.gr

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com