Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: «Πάει καλύτερα το γόνατο μου»

Henderson: «Πάει καλύτερα το γόνατο μου»

Ο Jordan Henderson μίλησε στη Liverpool ECHO ενόψει της αποψινής στέψης και μας προσέφερε και ένα injury update, για τον τραυματισμό που είχε αποκομίσει στην αναμέτρηση με την Brighton πριν από δύο εβδομάδες.

Ο αρχηγός δεν θα αγωνιστεί απόψε, αλλά θα σηκώσει το τρόπαιο μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο ειδικό βάθρο που έχει τοποθετηθεί στο Kop.

Ο Hendo για τον τραυματισμό του και την πορεία της αποθεραπείας του είπε:

“ Το γόνατο πάει καλύτερα. Η αποθεραπεία είναι εντάξει ως τώρα και έχω ακόμα λίγο μέχρι να ολοκληρωθεί, αλλά ναι (το γόνατο) δυναμώνει όλο και περισσότερο. ”

“ Δεν είμαι σίγουρος αν θα κάνω το shuffle (την καθιερωμένη κίνηση που κάνει πριν σηκώσει τα τρόπαια) , θα πρέπει να βεβαιωθώ αν είμαι έτοιμος και θα δούμε. ”

“ Νομίζω πως ανυπομονώ για την απονομή. Έχουμε ένα παιχνίδι όμως πρώτα, για το οποίο τα παιδιά θα πρέπει να προετοιμαστούν και να επικεντρωθούν σε αυτό, που είναι και το πιο σημαντικό. Μετά όμως από το παιχνίδι θα ανυπομονούμε για την απονομή.”

“ Αξίζουμε αυτή τη στιγμή ως ομάδα για την σταθερότητα που έχουμε επιδείξει κατά τη διάρκεια της σεζόν. Οπότε ναι σίγουρα ανυπομονούμε και είμαι σίγουρος πως το ίδιο κάνει και κάθε οπαδός της Liverpool. ” Τόνισε ο Henderson.

Ο Jordan Henderson σκόραρε και τραυματίστηκε στο Brighton.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com