Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 22/7/1980 Γεννιέται ο Dirk Kuyt (vid all goals)

Σαν σήμερα: 22/7/1980 Γεννιέται ο Dirk Kuyt (vid all goals)

Σαν σήμερα το 1980 γεννιέται στο Katwijk aan Zee της Ολλανδίας, ο πρώην επιθετικός των Reds, ο Ολλανδός διεθνής επιθετικός Dirk Kuyt.

Στους Κόκκινους θα μετεγγραφεί τον Αύγουστο του 2006 από την Feyenoord, έναντι του ποσού των 9 εκ. λιρών. Με την Κόκκινη φανέλα θα συμπληρώσει 285 εμφανίσεις, σκοράροντας 71 γκολ, μερικά από τα οποία ήταν πολύ σημαντικά! Ένα εξ αυτών μάλιστα, ήταν το κρίσιμο πέναλτι στον ημιτελικό με την Chelsea, στον δρόμο για τον Τελικό του Champions League της Αθήνας (2007). Στον τελικό θα είναι ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος των Reds.

Στο Champions League της επόμενης χρονιάς, θα σημειώσει αρκετά σηματικά γκολ, όπως αυτό με την Arsenal στο Emirates (φάση των «8»), ενώ στην Premier League θα χρησθεί σκόρερ σε Marseyside Derby με 2 πέναλντι στο Goodison κι ένα hat trick απέναντι στην Manchester Utd. Στον τελικό του League Cup στο Wembley (2012) θα έρθει από τον πάγκο, σημειώνοντας γκολ και βοήθησε την Liverpool στην κατάκτηση του τροπαίου, που ήταν και το μοναδικό που πανηγύρισε στην εξάχρονη του παραμονή στην Ομάδα μας.

Τον Ιούνιο του 2012 θα μετεγγραφεί στην Fenerbahçe SK, έναντι του ποσού του 1 εκ. λιρών, για να επιστρέψει στην πατρίδα του και την Feyenoord του 2015.

Απολαύστε όλα τα 71 γκολ του «κομάντο» μας στο παρακάτω video:

Σαν σήμερα: 22/7/1980 γεννιέται ο Dirk Kuyt
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com