Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 20/7/2001 Αποχωρεί από τους Reds ο Christian Ziege (vid)

Σαν σήμερα: 20/7/2001 Αποχωρεί από τους Reds ο Christian Ziege (vid)

Σαν σήμερα αποχωρεί από την Liverpool για λογαριασμό της Tottenham, ο Γερμανός διεθνής πρώην αριστερός αμυντικός των Reds Christian Ziege.

Η μετεγγραφή του Γερμανού διεθνή αμυντικού στην ομάδα του Λονδίνου, έφερε στο ταμείο των Κόκκινων το ποσοό των 4 εκ. λιρών, ένα μόλις χρόνο μετά την επεισοδιακή μετακίνηση του στους Reds από την Middlesbrough. Τότε η Boro προσπάθησε να «μπλοκάρει» την μετακίνηση αυτή, ισχυριζόμενη πως είχε κι άλλες προσφορές για την μετακίνηση του Christian Ziege, πλην όμως ο Gerard Houllier είχε καταθέσει επίσημη πρόταση (5,5 εκ. λίρες), ισόποση με τον όρο αποδέσμευσης που είχε το συμβόλαιο του Γερμανού διεθνή αμυντικού. Έτσι αναγκάστηκαν να δώσουν το «οκ» για να προχωρήσει η μετεγγραφή του Ziege στους Reds.

Στο Anfield θα παραμείνει μόλις ένα χρόνο, καθώς οι τραυματισμοί του στα γόνατά του, δεν του άφησαν πολλά περιθώρια να δείξει τις δυνατότητές του. Σε συνδυασμό δε με την απίστευτη απόδοση του Jamie Carragher στο αριστερό άκρο της άμυνας των Κόκκινων, τον οδήγησαν στην απόφαση να μετακινηθεί στο Λονδίνο.

Παρ’ όλο πάντως τον 1 χρόνο παραμονής του στο Anfield, θα προλάβει να φορέσει την famous Red shirt 32 φορές, σημειώνοντας και 2 γκολ. Στον τελικό του League Cup στο Cardiff θα μπει αλλαγή στη θέση του Igor Biscan και θα πάρει μέρος στην διαδικασία των πέναλτι, ευστοχώντας στο δικό του.

Στο παρακάτω video, μπορείτε να παρακολουθήσετε τον Christian Ziege, να σημειώνει το 1 από τα 2 του γκολ με την Κόκκινη φανέλα:

Σαν σήμερα: 20/7/2001 Αποχωρεί από τους Reds ο Christian Ziege
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com