Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 18/7/2008 Αποχωρεί από τους Reds ο Scott Carson (vid)

Σαν σήμερα: 18/7/2008 Αποχωρεί από τους Reds ο Scott Carson (vid)

Σαν σήμερα το 2008 αποχωρεί από την Liverpool για την West Brom, ο Άγγλος διεθνής τερματοφύλακας των Reds Scott Paul Carson.

Στους Κόκκινους θα μετεγγραφεί τον Ιανουάριο του 2005 από την Leeds Utd, με τον Rafa Benitez να κινείται για την απόκτησή του λόγων των τραυματισμών του Chris Kirkland. Στο Anfield θα συναντήσει πολλές δυσκολίες για να πάρει ευκαιρίες στην αρική 11άδα των Reds, έχοντας μπροστά του τον Jerzy Dudek.

Παρ’ όλα αυτά θα καταφέρει να συμπληρώσει 9 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με κορυφαία του στιγμή, όταν υπερασπίστηκε την εστία των Κόκκινων στο παιχνίδι του Anfield, με αντίπαλο την Juventus.

Θα βρεθεί στον πάγκο των Reds, στα παιχνίδια του τελικού του Champions League και του Super Cup, κερδίζοντας τα αντίστοιχα μετάλλια. Άνθρωπος με αξίες, προσπάθησε να δώσει το μετάλλιο του στον Chris Kirkland, θεωρώντας ότι αυτός το δικαιούται, σύμφωνα με τις συμμετοχές του στα παιχνίδια του προκριματικού γύρου στον όμιλο του Champions League. Όμως ο Chris Kirkland δεν το δέχθηκε και ο Scott Carson θα δηλώσει κάποια χρόνια αργότερα πως ένοιωθε άβολα με ένα μετάλλιο από παιχνίδι στο οποίο ήταν θεατής!

Στα 3,5 χρόνια που ήτανε μέλος των Κόκκινων δόθηκε αρκετές φορές δανεικός σε άλλες ομάδες και βλέποντας ότι δεν θα έβρισκε χρόνο συμμετοχής στους Reds, πήρε την απόφαση να μετακινηθεί στο γειτονικό Birmingahm για λογαριασμό της West Brom. Οι Baggies πλήρωσαν τότε στους Κόκκινους για την απόκτησή του, το ποσό των 4 εκ. λιρών.

Θυμηθείτε στο παρακάτω video το παιχνίδι της Liverpool με την Juventus και τον Scott Carson να υπερασπίζεται την εστία των Reds:

Σαν σήμερα: 18/7/2008 Αποχωρεί από τους Reds ο Scott Carson
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com