Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 18/7/2017 Αποχωρεί από τους Reds ο Lucas Leiva (vid)

Σαν σήμερα: 18/7/2017 Αποχωρεί από τους Reds ο Lucas Leiva (vid)

Σαν σήμερα αποχωρεί από την Liverpool με προορισμό την Ιταλία και την Lazio, ο Βραζιλιάνος μεσοαμυντικός των Reds Lucas Pezzini Leiva.

Έχοντας συμπληρώσει 10 χρόνια στους Κόκκινους και διαπιστώνοντας ότι σταδιακά θα μειώνεται ο χρόνος συμμετοχής του στην αρχική 11άδα, αποφάσισε να δεχθεί την πρόταση των Ιταλών και να μετακομίσει με την οικογένειά του στην Ρώμη.

Η Lazio θα πληρώσει στους Reds το ποσό των 5 εκ. λιρών, το ποίο συμπτωματικά ήταν και το ποσό που είχε καταβάλει η Liverpool για να τον αποκτήσει από την Gremio το 2007.

Στα 10 χρόνια παρουσίας του στους Reds θα φορέσει την Κόκκινη φανέλα 346 φορές, σημειώνοντας 7 γκολ και έχοντας μοιράσει 21 ασίστ. Θα είναι μέλος της ομάδας που θα κατακτήσει το League Cup το 2012, αλλά δεν θα πάρει μέρος στον τελικό λόγω τραυματισμού.

Άνθρωπος ταπεινός και με αρχές, παραμένει fan των Κόκκινων και δεν χάνει ευκαιρία να το δηλώνει όποτε του δίνετε ευκαιρία. Άλλωστε θεωρεί τον εαυτό του μέλος της πόλης, καθώς στα 10 χρόνια παραμονής του εκεί δημιούργησε και την οικογένειά του.

Απολαύστε στο παρακάτω video ενέργειες και γκολ του Lucas με την Κόκκινη φανέλα:

Σαν σήμερα: 18/7/2017 Αποχωρεί από τους Reds ο Lucas Leiva
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com