Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Alisson: «Το ρεκόρ βαθμών δεν ήταν στόχος μας»

Alisson: «Το ρεκόρ βαθμών δεν ήταν στόχος μας»

Αποστομωτική απάντηση έδωσε ο Alisson Becker όταν του αναφέρθηκε από δημοσιογράφο του BEIN Sports πως η Liverpool δεν θα μπορέσει να ξεπεράσει τους 100 βαθμούς, κάνοντας νέο ρεκόρ στην Premier League.

Ο Βραζιλιάνος ξεκαθάρισε πως η ομάδα δεν στόχευε στο ρεκόρ βαθμών:

“ Αυτός δεν ήταν ο στόχος μας, για να είμαι ειλικρινής. Αρχίζεις να σκέφτεσαι πως μπορείς να κάνεις ένα ρεκόρ και αυτό είναι καλό, αλλά αν δεν το σπάσεις, είναι όλα καλά. ”

“ Το πιο σημαντικό είναι ο στόχος μας, παίζουμε για να γίνουμε πρωταθλητές, αυτός ήταν ο βασικός μας στόχος και τον πετύχαμε. Τίποτα δεν μπορεί να μας αφαιρέσει την λάμψη του πρωταθλήματος. ”

Για τα αμυντικά λάθη:

“ Είμαστε όλοι άνθρωποι. Κάναμε καταπληκτικά πράγματα στον αγωνιστικό χώρο για την ομάδα τα δύο προηγούμενα χρόνια. ”

“ Είμαστε όμως άνθρωποι. Έχουμε τα ίδια συναισθήματα με τους απλούς ανθρώπους. Είμαστε απλοί άνθρωποι. ”

“ Είμαστε απλοί άνθρωποι, αλλά βρισκόμαστε σε αθλητισμό υψηλού επιπέδου και όταν δεν παίζουμε στο 100% εναντίον σε καλούς αντιπάλους, οι παίζουν στο υψηλότερο επίπεδο, τιμωρούμαστε για αυτό. ”

“ Πρέπει να πάρουμε τα θετικά από αυτό. Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας και να συνεχίσουμε, να συνεχίζουμε να παίζουμε και να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό. ”

“ Πρέπει να βρούμε ξανά τον τρόπο μας να παίξουμε. Ξεκινήσαμε αυτό το βράδυ με καλό τρόπο, αλλά δεν τελειώσαμε ιδανικά. ” Είπε ο Alisson.

Ήττα στο Emirates.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com