Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Virgil: «Αναλαμβάνω την ευθύνη και προχωράμε μπροστά»

Virgil: «Αναλαμβάνω την ευθύνη και προχωράμε μπροστά»

Δηλώσεις στο Sky Sports έκανε ο Virgil van Dijk μετά την χθεσινοβραδινή ήττα από την Arsenal και αναφέρθηκε στο προσωπικό του λάθος, στο πρώτο ημίχρονο, στο τελικό αποτέλεσμα και στην απονομή της επόμενης εβδομάδας.

Για τον αγώνα και τα γκολ που δώρισε η ομάδα στους Gunners είπε:

“ Τα γκολ τους τα κάναμε δώρο. Πιστεύω πως μέχρι το πρώτο γκολ το παιχνίδι ήταν εντελώς δικό μας. Είχαμε την κυριαρχία, τους είχαμε ασκήσει πίεση, αλλά τους δώσαμε δύο γκολ και μετά ήταν δύσκολο να επιστρέψουμε. ”

“ Κάναμε μερικές ευκαιρίες και θεωρώ πως προσπάθησαν να βγουν στην αντεπίθεση. Αν δίνεις έτσι τα γκολ, όπως κάναμε εμείς σήμερα, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου, στο τέλος θα πάρεις αυτό που αξίζεις. ”

Αν υπάρχει χαλάρωση λόγω της κατάκτησης του τίτλου:

“ Είναι εύκολο να το λέμε αυτό και επίσης είναι εύκολο να ρίξουμε σε αυτό το φταίξιμο. ”

“ Αν δείτε το παιχνίδι, θα συνειδητοποιήσετε πως μέχρι να κάνω εγώ το λάθος, δεν πήγαινε τίποτα λάθος. Παίζαμε καλά και είχα ένα προαίσθημα πως θα μπορέσουμε να νικήσουμε άνετα. Αν όμως τους δίνεις γκολ, αυτά συμβαίνουν. ”

“ Δυστυχώς έκανα το λάθος και φυσικά αναλαμβάνω την ευθύνη. Το κάνω ως άντρας και προχωράμε μπροστά. ” Είπε ο Virgil van Dijk.

Για τα δύο τελευταία παιχνίδια:

“ Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τα δύο τελευταία παιχνίδια και έπειτα θα έχουμε ένα διάλειμμα, το οποίο αξίζουμε. Δεν πρέπει όμως να ξεχάσουμε την φανταστική σεζόν που έχουμε ήδη κάνει. ”

Για την απονομή της επόμενης εβδομάδας:

“ Είναι ένα όνειρο που θα γίνει πραγματικότητα. Το να γίνω πρωταθλητής της Premier League είναι επίσης ένα όνειρο που έχει γίνει πραγματικότητα. ”

“ Αυτή είναι η ζωή ενός ποδοσφαιριστή: κάποιες φορές κερδίζεις και είσαι ο ήρωας και κάποιες φορές είσαι εκείνος που φταίει σε συγκεκριμένες περιπτώσεις. ”

“ Σήμερα, όπως είπα έκανα ένα λάθος. Αναλαμβάνω την ευθύνη και προχωράμε μπροστά. ”

Επικεντρώνονται στην Chelsea οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com