Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ήττα στο Emirates για τους Πρωταθλητές

Ήττα στο Emirates για τους Πρωταθλητές

Οι παίκτες της Liverpool στο Emirates.

Δεν κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες η Liverpool. Οι Reds αν και προηγήθηκαν με τον Sadio Mane στο Emirates, τελικά γνώρισαν την ήττα από την Arsenal με 2-1 και πλέον δεν μπορούν να φτάσουν τους 100 βαθμούς.

Α’ Ημίχρονο: Με τους μικρούς, Curtis Jones και Neco Williams να μένουν στον πάγκο και την θέση τους στον αγωνιστικό χώρο να παίρνουν οι Alex Oxlade-Chamberlain και Trent Alexander-Arnold παρατάχθηκαν στο Emirates κόντρα στην Arsenal οι Reds. Οι Πρωταθλητές παραλίγο να ανοίξουν το σκορ στο 11′ όταν ο Martinez σε γέμισμα του έστειλε την μπάλα πάνω στον Firmino και αμέσως μετά στο αριστερό δοκάρι! Το γκολ ήρθε για τους Reds με την συμπλήρωση 20 λεπτών παιχνιδιού. Ο Firmino βρήκε τον Robertson εντός περιοχής, εκείνος γύρισε ιδανικά και ο Sadio Mane ήταν στο κατάλληλο σημείο για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με δεξί πλασέ κάνοντας το 0-1! Στη συνέχεια ο Martinez μπλόκαρε σταθερά την κεφαλιά του van Dijk. Το προβάδισμα των Reds δεν κράτησε για πολύ, αφού η Arsenal βρήκε το γκολ τις ισοφάρισης στο 32′ με τον Lacazette μετά από λάθος πάσα του Virgil van Dijk, ο οποίος πιέστηκε από τον Nelson και έδωσε την μπάλα στο πιάτο του Γάλλου επιθετικού, εκείνος πέρασε τον Alisson και έκανε το 1-1. Τα λάθη της Liverpool δεν σταμάτησαν εκεί και μάλιστα έδωσαν στους γηπεδούχους προβάδισμα στο 44′! Ήταν η σειρά του Alisson να κάνει αβίαστο λάθος, ο Lacazette το εκμεταλλεύτηκε, γύρισε στον Nelson και εκείνος έκανε το 2-1 με το δεξί. Η προσπάθεια του Chamberlain κατέληξε στα χέρια του Martinez λίγα δευτερόλεπτα μετά το 2-1.

Β’ Ημίχρονο: Οι Πρωταθλητές θα μπορούσαν να είχαν ισοφαρίσει στο 50′ αλλά τα πολλαπλά τους σουτ κόπηκαν από τα σώματα των παικτών της Arsenal, όπως συνέβη και με εκείνο του Mane ένα λεπτό αργότερα. Ούτε ο Mo κατάφερε να ισοφαρίσει στο 54′, όταν αρχικά έκανε σωστή προσποίηση αλλά στη συνέχεια το πλασέ του απομακρύνθηκε από τον Martinez σε κόρνερ. Πάνω από τα δοκάρια του Martinez έφυγε η κεφαλιά του Wijnaldum στο 60ο λεπτό. Στο 61′ πέρασαν στο ματς οι Keita και Minamino, με τους Firmini και Chamberlain να περνούν εκτός και ο Ιάπωνας είχε την πρώτη του άστοχη τελική στο 62′, ενώ πολύ αδύναμη ήταν η κεφαλιά του Mo Salah στο 70′. Δύο ακόμη αλλαγές πραγματοποίησε ο Jürgen Klopp στο 83′ προχώρησε σε δύο ακόμη αλλαγές. Οι Origi και Shaqiri αντικατέστησαν τους Salah και Wijnaldum και στη συνέχεια η ομάδα του Klopp έκανε δύο ευκαιρίες με Mane και Trent Alexander-Arnold, αλλά καμία δεν κατέληξε στα δίχτυα. 

Επόμενος αγώνας για τους Reds την επόμενη Τετάρτη με την Chelsea στο Anfield.

Ο Mane άνοιξε το σκορ αλλά δεν ήταν αρκετό.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com