Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Χρειάζεσαι χρήματα για να κάνεις μεταγραφές»

Klopp: «Χρειάζεσαι χρήματα για να κάνεις μεταγραφές»

Για τις μεταγραφές μίλησε ξανά ο Jürgen Klopp αφού ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο θέμα, όπως συμβαίνει τις τελευταίες εβδομάδες πριν από αγώνα της ομάδας για την Premier League, δίνοντας ξανά μια ξεκάθαρη απάντηση.

Ο Klopp αυτή τη φορά για το θέμα των μεταγραφών είχε να πει:

“ Κάθε ομάδα έχει την ευκαιρία να κάνει μεταγραφές, αλλά θα είναι πιο δύσκολο. Μιλάτε για βελτίωση του ρόστερ σαν να είναι κάτι που μπορώ απλά να το ζητήσω και κάποιος θα μου ανοίξει την πόρτα. ”

“ Για να βελτιώσεις την ομάδα χρειάζεσαι χρήματα και διανύουμε αβέβαιη χρονική περίοδο. Οι αβέβαιοι καιροί σημαίνουν ορισμένες ομάδες δεν μπορούμε να κάνουμε όσα θα κάναμε σε μη αβέβαιους καιρούς. ”

“ Με ρωτάτε αν μπορούμε να βελτιώσουμε την ομάδα και είναι κατά πιθανότητα εφικτό, αλλά μόνο με πραγματικά χρήματα. Έχουμε και εμείς τα ταλέντα μας, μεγάλα ταλέντα και παίκτες που μπορούν μεγάλα βήματα στην ομάδα μας. ” Τόνισε ο Klopp.

“ Αλλά να αγοράσουμε τώρα; Απλά να πούμε το όνομα του παίκτη που θέλουμε, όποιος και αν είναι αυτός και να πάμε για εκείνον; Αυτό είναι πολύ δύσκολο. Πάντα ήταν δύσκολο. ”

“ Δεν επενδύσαμε πολύ στην ομάδα μας πέρυσι και αυτό ήταν πριν τον COVID. Τώρα δεν γνωρίζουμε πότε θα επιστρέψουν οι οπαδοί στα γήπεδα. ”

“ Όποιος ξέρει, ας μου το πει και έπειτα θα μπορούμε να κάνουμε τον προγραμματισμό μας. Έτσι διοικείται ο σύλλογος και πριν έρθω εγώ. Αν έχουμε χρήματα, θα ξοδέψουμε. ”

“ Αν δεν γνωρίζουμε αν έχουμε λεφτά, μάλλον δεν θα ξοδέψουμε τόσα πολλά. Έτσι έχουν τα πράγματα. ”

Jurgen Klopp και Takumi Minamino στο Molineux της Wolves.
Jurgen Klopp και Takumi Minamino στο Molineux της Wolves.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com