Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Arsenal – Liverpool (preview)

Arsenal – Liverpool (preview)

Την Arsenal αντιμετωπίζει το βράδυ της Τετάρτης στις 22:15 ώρα Ελλάδος η Liverpool στο Emirates Stadium στον προτελευταίο της φετινό εκτός έδρας αγώνα για την Premier League και θέλει να επιστρέψει στις νίκες.

Το αποτέλεσμα του Σαββατιάτικου αγώνα με την Burnley δεν ήταν το επιθυμητό για τους Reds και κόντρα στους Gunners μπορούν να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα και παράλληλα να πλησιάσουν στο ρεκόρ συγκομιδής βαθμών στην Premier League.

Η αποστολή των Πρωταθλητών θα είναι η ίδια με εκείνη του ματς με την Burnley, αφού νέο πρόβλημα τραυματισμού δεν υπάρχει και ο James Milner παραμένει εκτός, όπως και οι Henderson και Matip, τους οποίους δεν θα ξαναδούμε τη φετινή σεζόν.

Προβλήματα τραυματισμών και όχι μόνο αντιμετωπίζει και η Arsenal. Ο Mikel Arteta θα στερηθεί τον Eddie Nketiah για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι λόγω τιμωρίας, καθώς και τους Leno, Mari, Martinelli και Chambers λόγω τραυματισμών. Αμφίβολος είναι ο Mesut Ozil, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Η αναμέτρηση με την Liverpool αποτελεί ουσιαστικά την τελευταία ευκαιρία για την Arsenal να βγει στην Ευρώπη μέσω του πρωταθλήματος, μετά και την ήττα από την Tottenham την Κυριακή στο ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου.

ο Mikel Arteta θα παρατάξει δυνατή ενδεκάδα το βράδυ της Τετάρτης, αλλά πάντα με το βλέμμα στον Σαββατιάτικο ημιτελικό με την Manchester City για το FA Cup.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου, οι Reds είχαν επικρατήσει με 3-1 των Gunners.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Paul Tierney.

Στατιστικά στοιχεία:

  • Πέντε νίκες και τέσσερις ισοπαλίες έχει η Liverpool στα εννέα τελευταία παιχνίδια κόντρα στην Arsenal.
  • Οι Πρωταθλητές θέλουν μόνο νίκες για να ξεπεράσουν τους 100 βαθμούς.
  • Η ομάδα του Klopp μπορεί να κάνει νέο ρεκόρ, άμα φτάσει τις 31 με νίκη επί της Arsenal.
  • Αήττητος είναι κόντρα στους Gunners ο Γερμανός τεχνικός.
  • Η Arsenal θα φτάσει στους 59 βαθμούς αν κερδίσει και τα τρία εναπομείναντα παιχνίδια της. Τους λιγότερους που έχει συγκεντρώσει ποτέ σε σεζόν 38 αγώνων.
  • Με το διπλό έχουν φύγει οι Reds στις πέντε τελευταίες τους επισκέψεις στο Λονδίνο.
Η Arsenal υποδέχεται την Liverpool το βράδυ της Τετάρτης στο Emirates.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com