Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Arteta: «Η Liverpool αποτελεί ένα καλό παράδειγμα για εμάς»

Arteta: «Η Liverpool αποτελεί ένα καλό παράδειγμα για εμάς»

Μετά τον Jürgen Klopp, ήρθε η σειρά του Mikel Arteta να μιλήσει σε διαδικτυακή συνέντευξη τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα με την Liverpool και ο προπονητής των Gunners χαρακτήρισε τους Reds ως ένα πολύ καλό παράδειγμα για την ομάδα του.

Για τους Reds και την φοβερή τους εξέλιξη με τον Klopp, είπε:

“ Αυτά που έχουν κάνει είναι φαινομενικά. Φυσικά τους πήρε λίγο χρόνο, για να φτιάξουν την ομάδα και μια νέα κουλτούρα και έναν τρόπο παιχνιδιού, ο οποίος ταιριάζει στον προπονητή. ”

“ Άρχισαν να αποκτούν κάθε παίκτη με βάσει τις ανάγκες και πιστεύω πως εκεί που ήταν αρκετά έξυπνοι, είναι στο γεγονός ότι απέκτησαν έναν παίκτη για κάθε θέση, στην οποία τον χρειάζονταν.”

“ Είχαν και την οικονομική στήριξη και έκαναν μερικές μεγάλες μεταγραφές, οι οποίες άλλαξαν τελείως τον σύλλογο. ”

“ Η ομάδα τώρα είναι τελείως διαφορετική από αυτή που ήταν πριν από τέσσερα χρόνια. Οι δυνατότητες που έχει μια ομάδα κατά τη διάρκεια του rebuild είναι περιορισμένες, αλλά σίγουρα αποτελεί κάτι που πρέπει να κοιτάξουμε (το rebuild της Liverpool). Πρέπει να κοιτάξουμε πως το έκαναν, γιατί αποτελεί ένα πολύ καλό παράδειγμα.”

“ Γνωρίζουμε όμως πως πρέπει να το κάνουμε με τον δικό μας τρόπο και με τα δικά μας μέσα. Σκοπεύουμε να γίνουμε οι καλύτεροι, αυτός είναι ο μοναδικός μου στόχος με τον σύλλογο και πρέπει να βρούμε τρόπο να τον πετύχουμε. ” Είπε ο Arteta.

Αν περιμένει μια δυνατή εμφάνιση και ενδεκάδα από τους Πρωταθλητές:

“ Αν δείτε τα τελευταία τους παιχνίδια και τον τρόπο, με τον οποίο έπαιξαν, τις ενδεκάδες που επέλεξαν, θα μπορέσετε και εσείς να πείτε πως θα έρθουν εδώ αποφασισμένοι να προσπαθήσουν να κερδίσουν. ”

“ Είχαν ένα αποτέλεσμα με την Manchester City που θα μπορούσε να ήταν τελείως διαφορετικό. Δεν μπορείς να αμφισβητήσεις την στάση τους και την ενέργεια της ομάδας τους σε κάθε λεπτό του αγώνα.”

Για την ενδεκάδα που θα επιλέξει:

“ Θα αξιολογήσουμε την κατάσταση των παικτών. Πολλοί εξ’ αυτών έχουν παίξει τρελά λεπτά μέχρι στιγμής και τώρα έχουμε αγώνα κάθε δύο ημέρες και κάτι. ”

“ Θα χρησιμοποιήσουμε όμως την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα κόντρα στην Liverpool και το Σάββατο. ”

Για την μεταγραφή του Alex Oxlade-Chamberlain από την Arsenal στην Liverpool:

“ Δεν ξέρω τι ήθελε να κάνει ο Alex εκείνη την περίοδο. Όλοι μπορούσαμε να δούμε τα περιθώρια βελτίωσης και σε τι μπορούσε να εξελιχθεί. ”

“ Επέλεξε έναν απίστευτο σύλλογο. Ήθελε μια νέα πρόκληση μετά από πολλά χρόνια εδώ. ”

O Alex Oxlade-Chamberlain στην νίκη των Κόκκινων επί της πρώην ομάδας του, Arsenal.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com