Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Arsenal, Akinfenwa, Lovren, City και FFP

Ο Klopp για Arsenal, Akinfenwa, Lovren, City και FFP

Ο Jürgen Klopp μίλησε στην συνέντευξη τύπου μέσω του Zoom ενόψει του αυριανού αγώνα με την Arsenal στο Emirates για την 36η αγωνιστική της Premier League.

Ρωτήθηκε για τον Akinfenwa και την μεταξύ τους επικοινωνία:

“ Είναι προσκεκλημένος στον γύρο του θριάμβου! Είχα δει και πριν το χθεσινό του βίντεο, ότι είχε φορέσει τη φανέλα της Liverpool σε ένα meeting της ομάδας του. Το βρήκα πραγματικά αστείο. ”

“ Απάντησε και στο βίντεο μου, ήταν ωραίο και φάνηκε πολύ χαρούμενος. ”

“ Χθες πριν το παιχνίδι υποστήριζα λίγο την Oxford, λόγω του Ben Woodburn αλλά τελικά νίκησαν εκείνοι (Wycombe). Ήταν ωραίο. Έχω πάρει μέρος σε playoffs και υπάρχει μεγάλη πίεση. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. ”

“ Απολαμβάνω τέτοιου είδους ιστορίες. Το ποδόσφαιρο σήμαινε τα πάντα για εμένα πριν μερικοί συνειδητοποιήσουν πως μπορούν να βγάλουν χρήματα από αυτό. Μπορείς να εκπληρώσεις τα όνειρα σου. ”

Για την δικαίωση της Manchester City χθες από το CAS:

“ Θα μπορούσατε να κάνετε αυτό είναι ότι στο τέλος και κανείς δεν θα καθόταν να ακούσει τις άλλες μου απαντήσεις. Ήταν ένα σοβαρό ζήτημα. ”

“ Εγώ προσωπικά είμαι χαρούμενος που η City θα παίξει στο Champions League, γιατί αλλιώς θα είχε 10 ή 12 παιχνίδια λιγότερα. ”

“ Δε νομίζω όμως πως ήταν μια καλή μέρα για το ποδόσφαιρο. Το FFP είναι μια καλή ιδέα, για να προστατεύονται οι ομάδες και οι διοργανώσεις. Η βασική ιδέα ήταν ότι κανείς δεν θα ξοδεύει υπερβολικά χρήματα. Το FFP είναι μια καλή ιδέα. ”

“ Δεν θα κρίνω εγώ αν ήτανε σωστή ή λάθος απόφαση. Ελπίζω απλά να κρατήσουμε αυτό το σύστημα του FFP γιατί μας δίνει ορισμένα όρια, τα οποία δεν πρέπει να περάσουμε κι αυτό είναι καλό για το ποδόσφαιρο. Ο ανταγωνισμός θα είναι δύσκολος, αν κάνεις δεν πρέπει πλέον να νοιάζεται γι’ αυτό. ” Απάντησε ο Klopp.

“ Αν δεν νοιαζόμαστε, θα έχουμε κάτι σαν Super League. Οπότε πραγματικά βγάζει νόημα να υπάρχουν οι κανόνες του FFP. ”

Για την Arsenal και αν μπορεί να συναγωνιστεί τους Reds στο μέλλον:

“ Δυστυχώς πιθανότατα ναι. Είναι μια συναρπαστική ομάδα για να παρακολουθήσει κανείς. Μπορείτε να δείτε τις ιδέες και την επιρροή από τον Pep που έχει δουλέψει μαζί του (Arteta). ”

“ Μπορείτε να δείτε μια τεράστια επιρροή. Είναι μια συναρπαστική ομάδα με έμπειρους επιθετικούς παίκτες. ”

“ Φαίνεται πως ο αγώνας θα αποτελέσει μια κανονική πρόκληση ξανά. ”

Για τον Milner:

“ Η τελευταία πληροφορία που έχω είναι πως θα μπορέσει να προλάβει την Chelsea. Κανείς δεν μου είπε, πως θα είναι εντάξει για αύριο. Δεν προπονήθηκε, αλλά θα είναι εντάξει για την Chelsea. ”

“ Δεν υπάρχουν άλλοι τραυματισμοί πέρα από αυτό. Θα έχουμε την ίδια αποστολή που είχαμε και με την Burnley. ”

Για τον Mo Salah:

“ Έχει παίξει 50 παιχνίδια φέτος! Ένα πολύ μεγάλο νούμερο. Είμαστε τυχεροί που μπορούσε να παίξει και δεν ήταν τραυματίας. ”

“ Ήμουν πολύ αισιόδοξος από τη στιγμή που υπογράψαμε μαζί του. Θυμάμαι όταν μιλήσαμε στην πρώτη μας πρόσωπο με πρόσωπο συνάντηση και συζητήσαμε για την αγαπημένη του θέση που είναι στα δεξιά. ”

“ Μου είπε πως ο Sadio παίζει εκεί, αλλά του απάντησα πως ο Sadio μπορεί να παίξει και στα αριστερά. ” Είπε ο Klopp.

“ Ήταν ξεκάθαρο πως μπορούσε να συμβεί αυτό και το έχουμε σκοράρει 250 γκολ ως τριάδα. Οπότε έχει δουλέψει πολύ καλά. Δεν μπορείς να αλλάξεις τον κόσμο μόνος σου, αλλά μαζί μπορεί να συμβεί. ”

Για τον Dejan Lovren και τις φήμες αποχώρησης:

“ Έχει 15 συμμετοχές και μερικούς τραυματισμούς αλλά είναι ένα σημαντικό μέλος της ομάδας μας. Έχουμε τέσσερις κεντρικούς αμυντικούς και παίζουμε με δύο, αλλά χρειαζόμαστε και τους τέσσερις. ”

“ Έχει παίξει στον τελικό του Champions League και έχει κάνει πολλά μεγάλα παιχνίδια για εμάς. Πάντα είναι αξιόπιστος παίκτης. Δεν έχω κάτι άλλο να πω.”

“ Όσο καιρό είμαι εδώ, ο Dejan είναι πάντα στην ενδεκάδα ή κοντά σε αυτήν. Τίποτα άλλο και ποτέ δεν είχαμε προβλήματα. Δεν έχω κάτι να πω για το συμβόλαιο του. Έτσι έχουν τα πράγματα. ”

“ Ο Dejan είναι παίκτης της Liverpool και τον χρειαζόμαστε. Με τραυματία τον Joel, έχουμε μόνο τρεις κεντρικούς αμυντικούς. ”

Για τον Virgil van Dijk:

“ Είναι ένας απίστευτος επαγγελματίας και ένα στόπερ που δεν τρέχει σαν κεντρικός μέσος. ”

Για την κούραση που βγάζει η ομάδα από τα συνεχόμενα παιχνίδια:

“ Πρέπει να βεβαιωνόμαστε ότι τα παιδιά είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο κάθε τρεις μέρες. ”

“ Ένας αγώνας της Premier League είναι πολύ απαιτητικός και είναι δύσκολο να κάνουμε αλλαγές κάθε τρεις μέρες. Εμείς είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί και οι αντίπαλοί μας τα δίνουν όλα. Νιώθουμε όμως πως αυτό είναι καλό για την εξέλιξη μας. Πρέπει να βεβαιωνόμαστε ότι είμαστε έτοιμοι. Τα παιδιά μου το έχουν αποδείξει αυτό. ”

Για την ισοπαλία με την Burnley:

“ Ήμουν πολύ χαρούμενος από τον αγώνα αλλά δεν σκοράραμε γκολ. Δείξαμε την κατάλληλη θέληση και την κατάλληλη στάση. Σημασία έχουν και οι τακτικές όπως και το timing. Δηλαδή αν θα είναι έτοιμα τα παιδιά. ”

Ένα σύντομο σχόλιο για τους αγώνες με Chelsea και Newcastle:

“ Όταν τα παιδιά βρίσκονται στο σπίτι έκαναν όλα όσα χρειάζονταν και τώρα εμείς πρέπει απλά να τελειώσουμε το πρωταθλήμα εν μέσω ενός πολύ απαιτητικού προγράμματος. ”

“ Γίνεται μια μεγάλη μάχη για το Champions League, οπότε ο αγώνας με την Chelsea θα έχει ενδιαφέρον. Με την Newcastle θα είναι ένα παιχνίδι με ένταση. Έχω ζητώ την σταθερότητα και να παίζουμε στο υψηλότερο επίπεδο. ”

Οι Reds αντιμετωπίζουν την Arsenal αύριο το βράδυ.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com