Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Άσκησε κριτική στο VAR ο Robertson

Άσκησε κριτική στο VAR ο Robertson

Απογοητευμένος από τη χρήση του VAR και τις αποφάσεις του είναι ο Andrew Robertson, όπως τόνισε και σε δηλώσεις που παραχώρησε στο Sky Sports με αφορμή τον μη καταλογισμού του πέναλτι που ζήτησε στον Σαββατιάτικο αγώνα με την Burnley.

Ο Robbo συγκεκριμένα ανέφερε για το VAR:

“ Κατά την τελευταία εβδομάδα, για εμένα υπήρξαν τέσσερα ή πέντε σφυρίγματα που θα μπορούσαν να ήταν ανάποδα και επίσης πιστεύω πως αρκετοί από τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου θεωρούν πως θα έπρεπε να είχαν δοθεί ανάποδα. ”

“ Πιστεύω πως οι διαιτητές στηρίζονται στο VAR, αλλά το VAR δεν αλλάζει τις αποφάσεις του και προκαλείται αναστάτωση. Θα προτιμούσα να μην το είχαμε και να αποφάσιζε ο διαιτητής. Αν ο διαιτητής πάρει την απόφαση, θα λέγαμε: Οκ, το είδε διαφορετικά. ”

“ Έχουμε όμως περίπου 40 κάμερες και περίπου 40 διαφορετικές οπτικές γωνίες. Πιστεύω πως οι αποφάσεις θα έπρεπε να ήταν οι σωστές. ”

Για το πέναλτι που ζήτησε το Σάββατο στο τάκλιν του Gudmundsson:

“ Ακόμη και τώρα πιστεύω πως πάρθηκε η λάθος απόφαση. ”

“ Φυσικά και έχω δει το βίντεο που κυκλοφορεί και δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιήσω αυτές τις εκφράσεις, αλλά βρισκόμασταν σε ένα παιχνίδι με μεγάλη πίεση και τα συναισθήματα μας ήταν στα ύψη. ”

“ Μίλησα με τον διαιτητή και τους βοηθούς του στην φυσούνα και μου εξήγησε τι νόμιζε πως είδε. Αυτό το σέβομαι. Δεν το κάνουν όλοι οι διαιτητές, οπότε μπράβο του, αλλά και πάλι νόμιζα πως ήταν λάθος και υπήρξε πέναλτι. ” Είπε ο Robertson.

“ Για αυτό πιστεύουμε πως ήρθε το VAR. Για εμένα, πως δεν ήταν πέναλτι αυτό; ”

Ο Robertson επιμένει πως υπήρξε πέναλτι το Σάββατο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com