Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η Liverpool ανανεώνει το συμβόλαιο του Lovren και ετοιμάζεται να τον πουλήσει

Η Liverpool ανανεώνει το συμβόλαιο του Lovren και ετοιμάζεται να τον πουλήσει

O Dejan Lovren αποχώρησε από τη Liverpool το καλοκαίρι.

Η Liverpool θα ενεργοποιήσει την οψιόν ανανέωσης για έναν χρόνο που διατηρεί στη συμφωνία της με τον Dejan Lovren και θα του ανανεώσει το συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022, ώστε να είναι έτοιμη για κάθε ενδεχόμενο.

Τις τελευταίες ώρες η Zenit Αγίας Πετρούπολης έχει εκφράσει έντονο ενδιαφέρον, για να το κάνει δικό της και οι Reds είναι θετικοί στο ενδεχόμενο πώλησης του Κροάτη στόπερ το φετινό καλοκαίρι. Μία μετακίνηση εκτός Anfield επιθυμεί και ο ίδιος ποδοσφαιριστής, ώστε να βρει χρόνο συμμετοχής.

Τα δημοσιεύματα στη Ρωσία ανέφεραν πως η Zenit θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως το συμβόλαιο του 31χρονου λήγει το επόμενο καλοκαίρι, χωρίς όμως να γνωρίζουν πως η ομάδα διατηρεί οψιόν ανανέωσης, την οποία και θα ενεργοποιήσει.

Αυτό σημαίνει πως ο Lovren θα έχει πλέον συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022 και η ομάδα θα τον παραχωρήσει έναντι οικονομικού ανταλλάγματος.

Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται υπό παραχώρηση και Liverpool περιμένει ικανοποιητικές προτάσεις, είτε από Ρωσία, είτε από Ιταλία, είτε από κάποια άλλη χώρα.

Τις τελευταίες δύο σεζόν έχει πραγματοποιήσει 33 εμφανίσεις συνολικά με τους πρωταθλητές Αγγλίας και αποτελεί χωρίς αμφιβολία την τέταρτη επιλογή για το κέντρο της άμυνα από τους Virgil van Dijk, Joe Gomez και Joel Matip.

Αβέβαιο το μέλλον του Dejan Lovren στην Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com