Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Fabinho: «Πάμε να κερδίσουμε και τα τρία παιχνίδια»

Fabinho: «Πάμε να κερδίσουμε και τα τρία παιχνίδια»

Το σύνθημα νίκης στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια της Premier League έδωσε ο Fabinho μέσω δηλώσεων του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, κατά τις οποίες αναφέρθηκε και στην χθεσινή ισοπαλία με την Burnley, καθώς και στην εμφάνιση του Curtis Jones.

Για το 1-1 με τους Clarets ο Fab είπε:

“ Σε γενικές γραμμές κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Δημιουργήσαμε πολύ καλές ευκαιρίες για γκολ και ο τερματοφύλακας τους, ο Pope έκανε μερικές πολύ καλές αποκρούσεις. Η ένταση του αγώνα ήταν πολύ καλή, αλλά δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν ήταν. Θα πρέπει να συνεχίσουμε. ”

Για την ασίστ του στο γκολ του Robertson:

“ Όταν πήρα τη μπάλα στα πόδια μου ήμουν σε καλή θέση, για να προσπαθήσω να βρω τον Robbo ή κάποιον άλλον. Είμαι χαρούμενος που έδωσα την ασίστ στον Robbo, αλλά και η κίνηση που έκανε ήταν πολύ καλή. ”

Αν βλέπει μεγάλες προοπτικές στον Curtis Jones:

“ Φυσικά. Ο Curtis είναι ένας παίκτης με μεγάλο ταλέντο. Είμαστε πολύ αισιόδοξοι για εκείνον. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και εκείνος σχεδόν σκόραρε δύο φορές. Δουλεύει σκληρά κάθε μέρα μαζί μας και βλέπουμε πως έχει τη δική του προσωπικότητα. ”

Για τα τρία τελευταία παιχνίδια:

“ Πάντα όταν βγαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο, πάμε να κερδίσουμε. Δεν κοιτάζουμε τον αντίπαλο, απλά προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε με την ένταση και την τεχνική που διαθέτουμε. Θα πάμε για την νίκη στα τρία τελευταία παιχνίδια. ”

Ο Fabinho έφτιαξε το γκολ του Robertson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com