Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mane: «Τώρα θέλουμε άλλα 250 γκολ και τρόπαια»

Mane: «Τώρα θέλουμε άλλα 250 γκολ και τρόπαια»

Τα 250 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις έφτασε η επιθετική τριάδα της Liverpool με τα δύο του Mohamed Salah στην αναμέτρηση της Τετάρτης με την Brighton και πλέον ο στόχος είναι να φτάσει τα 500, σύμφωνα με τον Sadio Mane.

Ο Sadio μίλησε για το καταπληκτικό αυτό επίτευγμα στην ιστοσελίδα της ομάδας:

“ Νομίζω πως ο στόχος μας είναι να σκοράρουμε και άλλα 250 και να κερδίσουμε τρόπαια. “

“ Νομίζω πως είναι απίστευτο. Δεν είναι εύκολο να παίζεις στην Αγγλία και να σκοράρεις τόσα πολλά γκολ. Είναι απλά απίστευτο γιατί υπάρχουν τόσες δυνατές ομάδες και τόσοι καλοί αμυντικοί. Οπότε δεν είναι εύκολο. ”

“ Πάντα προσπαθούμε να δουλεύουμε όλο και πιο σκληρά και να γινόμαστε καλύτεροι προς όφελος της ομάδας. ”

“ Παίζω με αυτούς τους δύο (Salah και Firmino), πιστεύω πως ακόμη και εγώ και εσύ (δημοσιογράφος), θα μπορούσαμε να παίζαμε μαζί με αυτούς τους δύο σπουδαίους παίκτες. ”

“ Προσπαθώ να είμαι έτοιμος και έπειτα παίζω μαζί τους. Το κάνουν πιο εύκολο για εμένα και για όλους.”

Για την κατάκτηση της Premier League:

“ Λοιπόν, δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος και περήφανος που είμαι παίκτης της Liverpool. ”

“ Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μαζί με τους συμπαίκτες μου, το προσωπικό, όλους. Είμαι απλά χαρούμενος και περήφανος που βρίσκομαι εδώ. ”

“ Νομίζω ότι ως παίκτης μαθαίνω ακόμα, δεν σταματάω ποτέ να μαθαίνω και μπορείτε να δείτε ότι και όλα τα παιδιά έχουν αναπτυχθεί πολύ. Είμαστε πραγματικά πολύ χαρούμενοι γι ‘αυτό. ”

“ Ταυτόχρονα, δεν σταματάμε ποτέ να δουλεύουμε σκληρότερα γιατί ήταν πάντα ένα όνειρο για μένα να παίζω και να γίνω όλο και καλύτερος – ειδικά για να πετύχω περισσότερα γκολ, περισσότερες ασίστ για την ομάδα μου και να κερδίσω τρόπαια. ”

“ Ειλικρινά, νομίζω ότι ήταν το πιο ξεχωριστό για μένα και τους συμπαίκτες μου. Μετά από 30 χρόνια αναμονής [για] τους οπαδούς, ακόμα δεν το πιστεύω. Αλλά το κάναμε και νομίζω ότι είναι τόσο ξεχωριστό. ”

“ Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι και είμαστε πραγματικά περήφανοι μετά από 30 χρόνια που είμαστε οι παίκτες που κερδίζουν το τρόπαιο της [Premier League] με την Liverpool Football Club. Ας ελπίσουμε ότι όλο και περισσότερο θα έρθουν.» Ολοκλήρωσε ο Mane.

Έτοιμος για νέες επιτυχίες ο Sadio Mane.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com