Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 10/7/1997 Υπογράφει στους Reds ο Paul Ince (vid)

Σαν σήμερα: 10/7/1997 Υπογράφει στους Reds ο Paul Ince (vid)

Σαν σήμερα το 1997 μετεγγράφεται από την Inter Milan, ο Άγγλος διεθνής πρώην μέσος των Reds Paul Emerson Carlyle Ince.

Έχοντας περάσει τις δύο του τελευταίες ποδοσφαιρικές χρονιές στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην Ίντερ, ο Paul Ince αποφασίζει να επιστρέψει στο νησί. Ένας από τους κύριους λόγους ήταν ότι ο γιος του θα γινόταν τότε πέντε ετών και ο Paul προτιμούσε ένα αγγλικό σχολείο.

Ο Roy Evans, manager των Κόκκινω τότε, δεν άφησε την ευκαιρία και αποκτά τον Paul Ince για κάτι περισσότερο από 4εκ. λίρες. Μια μεταγραφή η οποία κάθε άλλο παρά «φυσιολογική» θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, καθώς ο Ince πριν τη διετή του θητεία στην Ίντερ, είχε αγωνιστεί για 6 χρόνια στη Manchester United.

Να σημειωθεί ότι, εκείνες τις μέρες η Manchester Utd με τον Alex Ferguson είχαν προσεγγίσει τον παίκτη για την επιστροφή του στο Old Trafford, αλλά στο τέλος «άδειασαν» τον Ince με άκομψο τρόπο κατά την ρκίση του Άγγλου μέσου, κάτι που τον βοήθησε να πάρει την απόφαση και να μετακομίσει στο Anfield.

Αξιομνημόνευτο είναι το γκολ και ο τρόπος που πανηγύρισε μπροστά στο Kop, το γκολ του εναντίον της Manchester Utd, γεγονός που τον έκανε είδωλο στους Red fans.

Έμεινε δύο χρόνια στους Reds, έχοντας 17 γκολ σε 81 παιχνίδια και αποχώρησε επί ηγεσίας του Gerard Houllier.

Απολαύστε τον Paul Ince να σκοράρει εναντίον της Arsenal στο Anfield, στο παρακάτω video:

Σαν σήμερα: 10/7/1997 Υπογράφει στους Reds ο Paul Ince
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com