Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στα δικαστήρια για τον Elliott Liverpool και Fulham

Στα δικαστήρια για τον Elliott Liverpool και Fulham

Η Liverpool ετοιμάζεται για δικαστική μάχη με την Fulham για τον έφηβο Harvey Elliott, αφού οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να καταλήξουν σε συμφωνία για το ποσό αποζημίωσης που θα πληρώσει η Liverpool για τον Elliott.

Οι Reds εφεραν τον Elliott στο Anfield το περασμένο καλοκαίρι αφού το συμβόλαιο του εξτρέμ, 16 χρονών τότε, με την ομαδα του Craven Cottage έληξε.

Οι κανονισμοί υπαγορεύουν ότι η Fulham πρέπει να αποζημιωθεί για τον παίκτη, ο οποίος υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο στο Anfield την περασμένη εβδομάδα έχοντας κλείσει τα 17 του χρόνια τον Απρίλιο.

Και με τους δύο συλλόγους να διαφέρουν πολύ στην εκτίμησή τους για την αξία του Elliott, το ζήτημα θα πάει τώρα στην Επιτροπή Αποζημίωσης των Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών που θα το επιλύσει στους επόμενους μήνες.

Λέγεται ότι η Liverpool προσέφερε 750.000 λίρες στην Fulham ως αποζημίωση, αν και οι Reds αρνήθηκαν να σχολιάσουν γι’αυτή τη φήμη.

Η Fulham εκτιμά τον παίκτη 10 φορές αυτό το ποσό. Έκαναν τον Elliott τον νεότερο παίκτη στην ιστορία της Premier League, όταν του έδωσε το ντεμπούτο του την περασμένη σεζόν σε ηλικία μόλις 16 ετών και 30 ημερών.

Ο Elliott έγινε ο νεότερος παίκτης που άρχισε έναν αγώνα για τη Liverpool όταν εμφανίστηκε στη νίκη επί της MK Dons, στα πλαίσια του League Cup, τον Σεπτέμβριο.

Έχει κάνει οκτώ εμφανίσεις στην πρώτη ομάδα μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν.

Η Liverpool δεν ειναι ξένη σε δικαστικές μάχες.

Το 2016, οι Reds αναγκάστηκαν να πληρώσουν στην Burnley αρχικά 6,5 εκατομμύρια λίρες για την υπογραφή του Danny Ings το προηγούμενο καλοκαίρι, ενώ το 2018 πλήρωσαν ένα άγνωστο ποσό στην Chelsea για τον Dominic Solanke ο οποίος υπέγραψε ένα έτος νωρίτερα.

Ο Harvey Elliott υπογράφει το νέο του συμβόλαιο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com