Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά το διπλό στο Amex

Οι δηλώσεις του Klopp μετά το διπλό στο Amex

Οι Reds επικράτησαν με 1-3 της Brighton το βράδυ της Τετάρτης και ο Jürgen Klopp είχε πολλούς λόγους να είναι χαρούμενος με την εμφάνιση και τη νίκη της ομάδας του, με το μοναδικό μελανό σημείο να είναι ο τραυματισμός του Jordan Henderson.

Για τον αγώνα και την νίκη ο Klopp ανέφερε:

“ Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε έναν καλό αντίπαλο. Κάναμε καλή δουλειά και αξίζαμε την νίκη. ”

“ Θεωρώ πως ξεκινήσαμε και τελειώσαμε καλά τον αγώνα, αλλά αφήσαμε ανοιχτή την πόρτα στα μέσα του αγώνα, αλλά αυτό συνέβη μόνο και μόνο επειδή η Brighton ήταν πολύ καλή. Είπα στους παίκτες στο ημίχρονο πως έκαναν ένα καλό παιχνίδι, αλλά θα έπρεπε να αλλάξουν μερικά πράγματα. ”

“ Είχαμε ένα συγκεκριμένο στήσιμο ομάδας, για να αντιμετωπίσουμε το σύστημα τους. Δεν δούλεψε όμως πάντα τέλεια. Δούλεψε τέλεια στα δύο γκολ, αλλά όχι σε άλλα σημεία του παιχνιδιού. ”

Για την βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας του:

“ Όταν σκέφτομαι τους επόμενους αντιπάλους μας, δεν μπορώ να σκέφτομαι πως θα φτάσουμε σε έναν Χ αριθμό πόντων. ”

“ Η Burnley είναι μια μηχανή όσο αφορά τα αποτέλεσματα. Οι Arsenal και Chelsea βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση τη δεδομένη στιγμή. Πως μπορώ να είμαι σίγουρος πως θα πάρουμε τους βαθμούς; Πέρυσι πήραμε 97 και χρειαστήκαμε τύχη, για να το κάνουμε. Έτσι είναι. ”

Για την Brighton:

“ Είναι μια καλή ποδοσφαιρική ομάδα, αυτό κάνει είναι εξαιρετικό. Απόλαυσα την ανάλυση που τους έκανα. ”

“ Αυτό είναι το ποδόσφαιρο της Premier League και είναι καλό αυτό. Προσπάθησαν να δημιουργήσουν ακόμη και όταν προηγηθήκαμε με 0-2, τη στιγμή που θα μπορούσαμε να τελειώσουμε το ματς. Παίζουν ποδόσφαιρο και μου αρέσει. ” Είπε ο Klopp.

“ Αν παραμείνουν στην κατηγορία, θα αποτελέσουν μια σοβαρή απειλή για πολλές ομάδες. Αυτό είναι σίγουρο. ”

Για τον Mo Salah και τα γκολ του:

“ Τα τελευταία δύο χρόνια κερδίζει το χρυσό παπούτσι και αυτό είναι κάτι σημαντικό για εκείνον και για τον Sadio. Στην τελική, μπορείς να σκοράρεις μόνο όταν παίζεις καλά. ”

“ Αν δεν είσαι τόσο συγκεντρωμένος, δεν κανείς τις σωστές κινήσεις. Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει περισσότερα γκολ απόψε όμως, αυτό είναι αλήθεια. ”

Για τα 250 γκολ που έφτασε η επιθετική τριάδα σε όλες τις διοργανώσεις:

“ Τα 250 για τους Salah, Mane και Firmino είναι εξαιρετικά! Φανταστείτε που θα ήμουν χωρίς αυτούς. ”

Για την απόδοση του Keita:

“ Αν ο Keita μείνει υγιής, τότε όλα είναι μια χαρά. Δεν θα μπορούσα ως προπονητής να ήμουν πιο χαρούμενος για έναν παίκτη, όπως ο Naby που κερδίζει τόσες μπάλες. Είμαι πραγματικά ευγνώμων που βλέπω τέτοια πράγματα. ”

Για την αλλαγή του Neco Williams στο ημίχρονο:

“ Δεν τον προστατεύσαμε αρκετά καλά. Δεν μπορώ να του λέω πλέον να του λέω εγώ να μην κάνει κάποιο τάκλιν. Αυτός ήταν ο μοναδικός λόγος (η κίτρινη κάρτα). Μου άρεσε ο τρόπος που έπαιξε. ”

Με τριάρα πέρασαν από το Brighton οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com