Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Άνετο πέρασμα από το Amex με Mo και αρχηγό!

Άνετο πέρασμα από το Amex με Mo και αρχηγό!

Νέα νίκη για τους Πρωταθλητές! Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την Liverpool. Οι Reds πέρασαν με 1-3 από το Amex της Brighton και αύξησαν την διαφορά τους από την Manchester City ξανά στους 23 βαθμούς.

Σκόρερ για τους Reds ο Mo Salah (2) και Jordan Henderson.
Α’ Ημίχρονο: Με αλλαγές παρατάχθηκαν οι Πρωταθλητές στον αγώνα με την Brighton με την πιο αξιοσημείωτη να είναι εκείνη του Robertson με τον Neco Williams. Ο νεαρός Ουαλός ξεκίνησε για πρώτη φορά βασικός στην Premier League και αγωνίστηκε ως αριστερό μπακ. Στο βασικό σχήμα επέστρεψε ο Bobby Firmino και στον πάγκο έμεινε ο Sadio Mane. Μόλις στο 4′ είχαν την πρώτη τους ευκαιρία οι Reds με ένα σουτ του Firmino, το οποίο κόντραρε και έφυγε άουτ και δύο λεπτά αργότερα άνοιξαν το σκορ με τον Mohamed Salah! Ο Naby Keita έκλεψε την μπάλα εντός περιοχής, έστρωσε ιδανικά στον Salah και εκείνος με τέλειο αριστερό πλασέ έγραψε το 0-1. Δύο λεπτά, οι Πρωταθλητές έκαναν και το 0-2! Ο Jordan Henderson ήταν αυτή τη φορά ο σκόρερ. Ο Mo Salah του έστρωσε την μπάλα στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής και ο αρχηγός με ένα καταπληκτικό δεξί σουτ έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνιά του Ryan για το 0-2 στο 8′. Ο Naby Keita ήταν ξανά εκείνος που έκλεψε την μπάλα στο κέντρο του γηπέδου, για να εκδηλωθεί η αντεπίθεση των Reds. Στο 14′ ο Naby Keita έφτιαξε μια ακόμη επίθεση, αλλά αυτή τη φορά ο Ryan σταμάτησε το σουτ του Salah. Η Brighton είχε τη δική της στιγμή στο 20′ με τον Trossard αλλά ο Neco Williams με ένα σωτήριο τάκλιν απομάκρυνε τον κίνδυνο και κράτησε το μηδέν. Το μηδέν κράτησε και ο Alisson με σπουδαία επέμβαση με το γόνατο πάνω από στον Mupay από πολύ κοντινή απόσταση στο 27′. Η Liverpool επέστρεψε στις ευκαιρίες στο 38′, με το πλασέ όμως του Salah να μην βρίσκει εστία. Οι γηπεδούχοι βρήκαν τελικά το γκολ με τον Trossard να σκοράρει με ένα πολύ όμορφο τελείωμα στο 45′ και να μειώνει σε 1-2.

Β’ Ημίχρονο: Με αλλαγή ξεκίνησε η Liverpool στην επανάληψη αφού ο Robertson αντικατέστησε τον Neco Williams. Μεγάλη ευκαιρία για το τρίτο τέρμα έχασαν οι Reds στο 54′ με τον Salah, αλλά το πλασέ του δεν είχε αρκετή δύναμη, για να καταλήξει στα δίχτυα. Η προσπάθεια του Henderson μετά από σέντρα του Robertson κατάληξε στην αγκαλιά του Ryan στο 58′ και η Brighton άγγιξε την ισοφάριση στο 60′ με τον Burn! Μετά την ευκαιρία των Seagulls, ο Klopp προχώρησε σε δύο αλλαγές με τους Chamberlain και Keita να περνούν εκτός και τους Fabinho και Mane εντός. Οι Reds έφτασαν μια ανάσα από το τρίτο γκολ στο 74′ με σουτ του Henderson που κόντραρε και το βρήκαν με κεφαλιά του Salah από την εκτέλεση του κόρνερ! Ασίστ από τον Robertson και δεύτερο προσωπικό τέρμα για τον Mo με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι. Ο αρχηγός, ο οποίος ήταν εκ των καλύτερων στον αγώνα αποχώρησε στο 80′ μετά από μια κόντρα με τον Bissouma. Την θέση του πήρε ο James Milner. Στο 86′ οι δύο Ολλανδοί, van Dijk και Wijnaldum πήραν δύο κεφαλιές στην περιοχή της Brighton, με την δεύτερη να φεύγει εκτός. Μετά την ευκαιρία ο Minamino πήρε τη θέση του Firmino. Κοντά στο γκολ έφτασε ο Sadio Mane με ωραίο δεξί πλασέ στις καθυστερήσεις, ενώ το ίδιο έκανε και ο Mo Salah στο 94′, όταν προσπάθησε να κρεμάσει τον Ryan και εκείνος σταμάτησε διώχνοντας σε κόρνερ με τα δάχτυλα. Ο Mo Salah δεν κατάφερε να σκοράρει ούτε στο τελευταίο των καθυστερήσεων με κεφαλιά μετά από σέντρα ακριβείας του Robertson.

Επόμενος αγώνας για τους Reds το απόγευμα του Σαββάτου στο Anfield με αντίπαλο την Burnley.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Brighton: Ryan, Lamptey, Dunk, Webster, Burn, Stephens, Propper (Bissouma 71′), Gross (Mooy 71′), Trossard, Mac Allister (Connolly 71′), Maupay

Έμειναν στον πάγκο: Button, Duffy, Montoya, Bernardo, Jahanbakhsh, Murray

Liverpool: Alisson, Trent, Gomez, Van Dijk, Williams (Robertson 46′), Henderson (Milner 80′), Wijnaldum, Keita (Fabinho 61′),Salah, Oxlade-Chamberlain (Mane 61′), Firmino (Minamino 87′)

Έμειναν στον πάγκο: Adrian, Elliott, Jones, Origi

Ο Jordan Henderson επέστρεψε στα γκολ με φανταστικό τρόπο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com