Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 8/7/1991 Γεννιέται ο Virgil van Dijk (vid)

Σαν σήμερα: 8/7/1991 Γεννιέται ο Virgil van Dijk (vid)

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο αμυντικός βράχος της Liverpool! Ο ογκόλιθος, Virgil van Dijk! Ο στόπερ των Reds γεννήθηκε σαν σήμερα στην Breda της Ολλανδίας και ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την Ολλανδική Gromigen και στη συνέχεια βρέθηκε στη Σκωτία και στη Celtic.

Ακολούθησε μια τελευταία μεταγραφή πριν υπογράψει στη Liverpool, αυτή στην Southampton το 2015, από όπου και τον αγόρασε η ομάδα μας τον Δεκέμβριο του 2017 με το τελικό ποσό της μεταγραφής να αγγίζει τα 84 εκατομμύρια ευρώ.

Πολλοί θεώρησαν εξωφρενικά τα χρήματα που δαπανήθηκαν για την απόκτησή του, αλλά ο Virgil van Dijk φρόντισε να τους βγάλει όλους λάθος και να αποδείξει από την πρώτη μέρα την αξία του και το γκολ κόντρα στην Everton στο FA Cup.

Ο Ολλανδός έχει μεταμορφώσει τελείως την Κόκκινη άμυνα από τον Ιανουάριο του 2018 και πλέον την έχει κάνει την καλύτερη στην Ευρώπη.

Είναι χωρίς καμία απολύτως αμφιβολία ο καλύτερος αμυντικός του κόσμου και μέχρι σήμερα έχει αγωνιστεί 117 φορές με την Liverpool, έχοντας καταφέρει μάλιστα να σκοράρει και 11 τέρματα, ενώ έχει μοιράσει και 6 ασίστ.

Έχει πανηγυρίσει την κατάκτηση μιας Premier League, ενός Uefa Champions League, ενός Uefa Super και ενός FIFA Club World Cup. Είναι δεδομένο πως στο μέλλον θα ακολουθήσουν πολλά ακόμη τρόπαια.

Απολαύστε τον Ολλανδό εν δράσει:

Ο Virgil van Dijk γίνεται 29 ετών.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com