Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Community Shield στις 30 Αυγούστου θέλει η FA

Community Shield στις 30 Αυγούστου θέλει η FA

Η Liverpool είναι η πρωταθλήτρια της σεζόν 2019-20 στην Premier League, κάτι που σημαίνει πως θα συμμετάσχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Community Shield, το οποίο η FA θέλει να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Αυγούστου στο Wembley, σύμφωνα με την Daily Mail.

Το Community Shield πραγματοποιείται παραδοσιακά Αύγουστο, αλλά στις αρχές του μήνα και η FA προσπαθεί να διατηρήσει τον συνηθισμένο μήνα διεξαγωγής του, αν και δεν γνωρίζουμε για την ώρα ποιος θα είναι αντίπαλος της Liverpool και αν θα είναι διαθέσιμος εκείνη την ημερομηνία.

Οι Reds θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του FA Cup και στα ημιτελικά του βρίσκονται οι Arsenal, Chelsea, Manchester United και Manchester City. Οι τελευταίες δύο είναι φαβορί για την κατάκτηση του Uefa Europa League και του Uefa Champions League αντίστοιχα. Ο τελικός του Europa League θα πραγματοποιηθεί στις 21 Αυγούστου και δύο ημέρες αργότερα εκείνος του Champions League.

Για τον λόγο αυτό ο ορισμός του Community Shield στις 30 Αυγούστου ενδέχεται να προκαλέσει προβλήματα, αν επρόκειτο να συμμετάσχει μια από τις δύο ομάδες του Manchester, η οποία θα έχει φτάσει σε Ευρωπαϊκό τελικό, αφού θα ξεκουραστεί μόλις για λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της για την επόμενη σεζόν.

Σε περίπτωση συμμετοχής της Arsenal ή της Chelsea δεν αναμένεται να υπάρξει κάποιο τέτοιο πρόβλημα, αφού οι Gunners δεν συνεχίζουν στην Ευρώπη και οι Μπλε του Λονδίνου έχουν ελάχιστες πιθανότητες πρόκρισης στα προημιτελικά του Champions League μετά την ήττα με 0-3 από την Bayern Munich.

Στα ημιτελικά του FA Cup η Manchester United αντιμετωπίζει την Chelsea και η Manchester City την Arsenal.

Υπάρχουν σκέψεις και για παρουσία ενός μικρού ποσοστού κόσμου στο Community Shield, αλλά δεν έχει υπάρξει κάποια πρόοδος στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Το Community Shield αν δεν θα πραγματοποιηθεί στις 30 Αυγούστου, τότε θα πραγματοποιηθεί στις 6 Σεπτεμβρίου, με την νέα σεζόν της Premier League να ξεκινά στις 12 Σεπτεμβρίου.

Οι Reds στο περσινό Community Shield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com