Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μίλησε για τις μεταγραφές ο Klopp

Μίλησε για τις μεταγραφές ο Klopp

Οι φήμες για μεταγραφικούς στόχους και μεταγραφικές κινήσεις δίνουν και παίρνουν, όμως ο Jürgen Klopp προτίμησε να διατηρήσει την πιο επιφυλακτική του στάση αναφορικά με το φετινό μεταγραφικό καλοκαίρι, το οποίο θα είναι επηρεασμένο από την πανδημία του κορονοϊού.

Ο Jürgen Klopp ρωτήθηκε ξανά για τις μεταγραφές εν μέσω φημών για τον Thiago Alcantara:

“ Υπάρχουν παίκτες στην αγορά, οι οποίοι μπορούν να μας βοηθήσουν; Πιθανότατα ναι. ”

“ Αποτελεί μια πρόκληση για εμάς το να βελτιώσουμε μια ήδη πολύ καλή ποδοσφαιρική ομάδα. Μια πρόκληση αποτελεί και η χρονική περίοδος. Κανείς δεν γνωρίζει τι επιφυλάσσει το μέλλον για όλους εμάς, οπότε πως μπορούμε να πάρουμε αποφάσεις και μάλιστα πολύ ακριβές αποφάσεις; ”

“ Η ομάδα είναι όπως είναι. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θέλουμε να την δυναμώσουμε αν έχουμε την ευκαιρία ή την οικονομική δυνατότητα. Αυτό πάντα θα συμβαίνει και πάντα θα προσπαθούμε. ”

“ Αυτή η στιγμή είναι όμως δύσκολη και σε αυτή την ομάδα ο κάθε παίκτης ασκεί πίεση στον άλλον, αυτόματα μέσω της υψηλής ποιότητας που υπάρχει στην προπόνηση. ”

“ Αυτή είναι μια δύσκολη χρονιά για όλες τις ποδοσφαιρικές ομάδες του κόσμου και δεν είναι η ώρα να μιλάμε για μεταγραφές σαν να μην έχουν συμβεί όλα τα άλλα γύρω μας. Απλά δεν είναι εφικτό. Τουλάχιστον όχι για εμάς. Δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό. ”

Ο Klopp υποστηρίζει πως η ομάδα δεν μπορεί να έχει το μυαλό της στις μεταγραφές.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com