Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πολύ δύσκολα θα ξαναπαίξει με την Liverpool ο Lallana

Πολύ δύσκολα θα ξαναπαίξει με την Liverpool ο Lallana

Ο Adam Lallana μπορεί να υπέγραψε επέκταση συνεργασίας με την Liverpool μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά πολύ δύσκολα θα τον δούμε ξανά να αγωνίζεται με την φανέλα των Πρωταθλητών Αγγλίας, όπως δήλωσε ο Jürgen Klopp.

Ο Γερμανός είπε τα εξής για τον Adam στις τελευταίες του δηλώσεις:

“ Είναι ξεκάθαρο πως ο Adam Lallana θα φύγει το καλοκαίρι. ”

“ Τώρα με ρωτάτε για εκείνον, μου λείπουν ήδη τα πάντα σε εκείνον, αλλά για την ώρα είναι ακόμα εδώ. Είναι ένας απίστευτος παίκτης και ένας από τους παίκτες που έχουν την μεγαλύτερη επίδραση στο προπονητικό κομμάτι που έχω συνεργαστεί στη ζωή μου. ”

“ Είναι ένας σπουδαίος επαγγελματίας αλλά έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια δύσκολη κατάσταση, την οποία και σέβομαι. Όλα τα σχετικά με τον Adam πράγματα έχουν τακτοποιηθεί. Όλα είναι μια χαρά στις προπονήσεις, αλλά το μέλλον του είναι το μέλλον του. ” Τόνισε ο Klopp.

“ Ναι, αν χρειαστούμε την βοήθεια του στον αγωνιστικό χώρο, μπορούμε την έχουμε. Είναι εδώ και προπονείται στο 100%. Αν όμως δεν την χρειαστούμε, απλά θα προπονείται. Αυτό πιστεύω πως είναι το φυσιολογικό. ”

“ Νομίζω πως υπήρξαν πολλές συζητήσεις με τους παίκτες, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν, αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν υπήρξε ούτε καν συζήτηση. Ήταν ξεκάθαρο πως το συμβόλαιο του θα επεκταθεί και ήθελε και εκείνος να το κάνει, αλλά δεν θα ρισκάρουμε το μέλλον του. ”

“ Είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες τον καιρό που βρίσκομαι στην ομάδα, οπότε του εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον. Από τη δική μου οπτική γωνιά, είναι ένας θρύλος εδώ, αλλά τώρα μπορεί να αρχίσει να γίνεται θρύλος και σε κάποια άλλη ομάδα από την επόμενη σεζόν. ”

“ Έχει κάνει πολύ σημαντικά παιχνίδια για εμάς, αλλά τα όσα έκανε στο προπονητικό κέντρο ήταν εξαιρετικά. Όταν οι νέοι παίκτες μιλάνε για τα σημαντικά πράγματα που τους συνέβησαν στα πρώτα τους δύο χρόνια στην ομάδα, θα αναφέρουν 100% τον Adam Lallana. ”

“ Όχι μόνο εκείνον, αλλά και εκείνον. Αυτά τα παιδιά προπονούνται με τέτοιου είδους στάση και αποτελούν παράδειγμα για τους άλλους. ”

Ο Jürgen Klopp αποθέωσε τον Adam Lallana.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com