Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για το νέο συμβόλαιο του Elliott

Ο Klopp για το νέο συμβόλαιο του Elliott

Ο Harvey Elliott υπέγραψε την Δευτέρα το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την Liverpool και εκτός από τον ταλαντούχο μέσο, μίλησε και ο Jürgen Klopp για το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε ο 17χρονος ποδοσφαιριστής.

Ο Jürgen Klopp μίλησε στο site της ομάδας:

“ Υπέροχα νέα. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος.”

“ Ο Harvey είναι μια τόσο συναρπαστική προοπτική. Όλοι γνωρίζουμε τις ικανότητες του – τις έχουμε δει αυτή τη σεζόν στην πρώτη ομάδα και στην U23. ”

“ Λατρεύω τη στάση του – αγαπώ τον ενθουσιασμό του – λατρεύω τη γενναιότητά του – λατρεύω το γεγονός ότι έχει τη σωστή αυτοπεποίθηση και αίσθηση ποδοσφαίρου. ”

“ Νομίζω ότι το κοινό ίσως δεν γνωρίζει ακόμα τον πραγματικό Harvey και μέρος αυτού είναι επειδή προσπαθήσαμε να τον προστατεύσουμε. ” Είπε ο Klopp.

“ Αλλά είναι ένα τόσο καλό, ευγενικό, ταπεινό αγόρι – που εκτιμά το ταλέντο και τις ευκαιρίες που έχει – και αγαπάει το ποδόσφαιρο. Αγαπάει το παιχνίδι πρώτα απ ‘όλα, θα έπαιζε κάθε λεπτό κάθε μέρα αν μπορούσε – και αγαπάει επίσης αυτόν τον σύλλογο και αυτό είναι ένα ωραίο μείγμα. ”

“ Αυτό που είναι σημαντικό, είναι ότι του δίνεται χρόνος και χώρος για ανάπτυξη. Θα την πάρει από εμάς. Πρέπει να του επιτραπεί να κάνει λάθη ενώ μαθαίνει και να μην αισθάνεται περισσότερη πίεση από ότι είναι σωστό και δίκαιο. Είναι νέος και βρίσκεται στα αρχικά στάδια της ανάπτυξής του ακόμα. ”

“ Αυτό που είναι υπέροχο είναι ότι έχει την τέλεια κουλτούρα εδώ και θα τον προστατεύσουμε. Οι μεγαλύτεροι παίκτες και οι προπονητές ενδιαφέρονται πραγματικά για αυτόν και είναι τόσο ενθουσιασμένοι όσο εγώ για το μέλλον του. Έτσι, όλοι θα είμαστε μέρος της ιστορίας του καθώς ξετυλίγεται. ”

«Θέλει να επιτύχει όλα τα ποδοσφαιρικά του όνειρα στη Liverpool. Λόγω της δέσμευσής του για εμάς, με αυτό το συμβόλαιο, έχουμε την ευκαιρία να δούμε αν μπορούμε να το επιτύχουμε μαζί. ”

“ Τώρα έχουμε κοινή ευθύνη. Πρέπει να παραμείνει αφοσιωμένος στη μάθηση και τη βελτίωση και πρέπει να διασφαλίσουμε ότι έχει την ευκαιρία να το κάνει αυτό. ”

Ο Harvey Elliott υπογράφει το νέο του συμβόλαιο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com