Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Dean Smith: «Ο κανονισμός των 5 αλλαγών ευνόησε τη Liverpool»

Dean Smith: «Ο κανονισμός των 5 αλλαγών ευνόησε τη Liverpool»

Μία σχετική δυσαρέσκεια εξέφρασε ο Dean Smith μετά τη χθεσινή ήττα της Aston Villa στο Anfield, αναφορικά με έναν ‘μοντέρνο’ κανονισμό.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής των Villagers αναφέρθηκε στον προσωρινό κανονισμό των 5 αλλαγών πού δικαιούνται όλες οι ομάδες από την επανέναρξη της Premier League μετά το lockdown μέχρι τη λήξη της σεζόν, δηλώνοντας ότι ‘ευνοεί περισσότερο τις ομάδες με μεγαλύτερο roster’.

Ας δούμε τι ακριβώς είπε o Άγγλος manager:

«Αισθάνομαι ότι δε χρειαζόμαστε αλλαγές κανόνων σε μία σεζόν. Το να αυξήσεις τις επιτρεπόμενες αλλαγές σε 5 πάντα θα ωφελεί τις ομάδες με μεγαλύτερο και υγιέστερο έμψυχο δυναμικό παικτών.»

«Δε θα έλεγα ότι ευχαριστώ τον Jurgen πού έβαλε τα μεγάλα του όπλα στο παιχνίδι (αναφέρεται στην τριπλή αλλαγή των Henderson, Wijnaldum και Firmino στο 60′). Έκανε μία τριπλή αλλαγή, με 3 παίκτες πού κανονικά είναι βασικοί στα περισσότερα παιχνίδια της Liverpool, και αυτό αναβάθμισε την ποιότητά τους.»

«Τους εξισορροπήσαμε για μεγάλο χρονικό διάστημα, όμως δε δείξαμε την ποιότητά μας στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου.»

«Αν παίζαμε με οποιαδήποτε άλλη ομάδα θα είχαμε σκοράρει. Όμως αν κοιτάξεις τον ρυθμό του van Dijk, Gomez και Alexander-Arnold, είναι δύσκολο να σπάσεις τη διάταξή τους.»

«Το θετικό είναι ότι περιορίσαμε επιθετικά τη Liverpool σε αυτό το γήπεδο, και αυτό δεν το κάνουν πολλές ομάδες.»

Jurgen Klopp και Dean Smith μετά τη λήξη του αγώνα.
Jurgen Klopp και Dean Smith μετά τη λήξη του αγώνα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com