Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο ο Elliott!

Υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο ο Elliott!

Ευχάριστα τα νέα και το απόγευμα της Δευτέρας για την Liverpool, αφού ο Harvey Elliott υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την Liverpool, έχοντας πλέον κλείσει τα 17 του χρόνια!

Το νέο συμβόλαιο του νεαρού μέσου θα έχει διάρκεια τριών ετών και στη συνέχεια οι δύο πλευρές θα ανανεώσουν εκ νέου την συνεργασία τους.

Ο Harvey, υποστηρίζει από μικρό παιδί την Liverpool και ήρθε στην ομάδα πέρυσι το καλοκαίρι με ελεύθερη μεταγραφή από την Fulham. Άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις σε Carabao Cup και FA Cup στην πρώτη του σεζόν.

Μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου έκανε τις εξής δηλώσεις στην ιστοσελίδα της ομάδας:

“ Νομίζω ότι από την πρώτη μέρα που ήρθα, είναι ένα απερίγραπτο ταξίδι μέχρι στιγμής. ”

“ Νομίζω ότι το να υπογράψω το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για μένα και την οικογένειά μου. Είμαι ενθουσιασμένος να δω τι θα ακολουθήσει στο μέλλον και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που δίνω τα πάντα για την ομάδα και τους οπαδούς. ”

“ Νομίζω ότι όταν βγήκα στο γήπεδο του Anfield όταν παίξαμε με την Arsenal, νομίζω ότι ήταν ένα συναισθηματικό πράγμα για μένα. ”

“ Προφανώς να παρακολουθώ αυτούς παίκτες και να τους παίζω μαζί τους, ειλικρινά είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. ”

“ Όπως και το να είσαι γύρω από τους οπαδούς, να τους ακούς να τραγουδούν το You’ll Never Walk Alone όταν βγαίνεις έξω στο γήπεδο, έφερε ένα δάκρυ στο μάτι μου. Απλώς ανυπομονώ να τους δώσω τα πάντα και να τους δείξω τι μπορώ να κάνω. ”

Ανανέωσε με την Liverpool ο Harvey Elliott.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com