Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Roy Keane: «Ήταν φυσικό να δείξει σημάδια χαλάρωσης η Liverpool»

Roy Keane: «Ήταν φυσικό να δείξει σημάδια χαλάρωσης η Liverpool»

Ως φυσιολογική χαρακτήρισε την ενόχληση πού έδειξε ο Jurgen Klopp σε συνέντευξή του μετά το τέλος του αγώνα στο Etihad o Roy Keane.

Σε δηλώσεις του στη μικτή ζώνη του γηπέδου της Manchester City και στο Sky Sports, ο προπονητής της Liverpool έδειξε να παρεξηγείται κάποια στιγμή από το ύφος των ερωτήσεων του Geoff Schreeves, θεωρώντας ότι ο δημοσιογράφος προσπαθούσε να του εκμαιεύσει μία δήλωση του τύπου «η Liverpool κατέβηκε χαλαρή στο παιχνίδι».

Σύμφωνα όμως με τον Keane και τα όσα είπε στο Sky Sports, ο λόγος του εκνευρισμού του Γερμανού δεν ήταν αυτός:

«Έτσι είναι η ανθρώπινη φύση. Θα ‘λασκάρεις’. Ήμουν αρκετά τυχερός ώστε να παίξω στις έδρες ορισμένων καλών ομάδων έχοντας κερδίσει τον τίτλο με δύο αγωνιστικές να απομένουν, και (συνήθως) κατεβάζεις ταχύτητα.»

«Καταλήγεις στην παμπ για μία ή δύο βδομάδες, και (μετά) προσπαθείς να επιστρέψεις στην πραγματικότητα. Είναι διαφορετικό για τη Manchester City, γιατί παίζει και σε άλλες διοργανώσεις.»

«Ο λόγος πού (η Liverpool) είναι πρωταθλήτρια και θα διεκδικεί το πρωτάθλημα τα επόμενα χρόνια είναι αυτή η συνέντευξη. (ο Klopp) Είναι θυμωμένος.»

«Για μένα, (ο θυμός του) δεν είχε καθόλου να κάνει με τις ερωτήσεις πού δέχτηκε, αλλά με το γεγονός ότι η ομάδα του ηττήθηκε. Προφανώς και θα υπερασπιστεί την ομάδα του, όμως σε κανέναν κορυφαίο προπονητή δεν αρέσει να χάνει με 4-0.»

«Είχαν ευκαιρίες, όμως παρουσίασαν έλλειψη συγκέντρωσης.»

«Προσπάθησαν και εμείς παρακολουθήσαμε live το παιχνίδι, και νομίζω ότι η στάση (attitude) της Liverpool ήταν καλή. Είναι ανθρωπίνως φυσικό να χαλαρώνεις.»

O θρύλος της Manchester United έκλεισε την τοποθέτησή του με ακόμα μία πρόταση-τροφή για σκέψη:

«Γι’ αυτό είναι πρωταθλητές. Είναι θυμωμένοι πού έχασαν με 4-0.»

Δικαιολογημένη χαρακτήρισε την ενόχληση του Klopp o Roy Keane.
Δικαιολογημένη χαρακτήρισε την ενόχληση του Klopp o Roy Keane.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com