Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Aston Villa, ήττα από City και μικρούς

Ο Klopp για Aston Villa, ήττα από City και μικρούς

Ο Jürgen Klopp μίλησε σήμερα το απόγευμα στην συνέντευξη τύπου μέσω Zoom ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με αντίπαλο την Aston Villa για την Premier League.

Η συνέντευξη τύπου ξεκίνησε με ένα μήνυμα από τον υπεύθυνο δημόσιας υγείας της ομάδας, Matthew Ashton, ο οποίος ζήτησε από τον κόσμο της ομάδας να παραμείνει στο σπίτι του το Σαββατοκύριακο και να παρακολουθήσει τον αγώνα από την τηλεόραση του με τα αγαπημένα του πρόσωπο.

Με την ίδια προτροπή ξεκίνησε και ο Klopp τα δικά του λόγια:

“ Δεν θα μπορούσα να το πω καλύτερα. Αν μπορούμε να κάνουμε κάτι για το καλό των αγαπημένων μας ανθρώπων, θα το κάνουμε 100%. Το έχουμε ήδη αποδείξει αυτό και πρέπει να συνεχίσουμε να το αποδεικνύουμε. Αυτή είναι η μεγαλύτερη πρόκληση που έχουμε αντιμετωπίσει στη ζωή μας. ”

Για την κακή διάθεση που τον είδαμε να έχει μετά τον χθεσινό αγώνα:

“ Δεν ήμουν σε πολύ καλή διάθεση μετά το χθεσινοβραδινό παιχνίδι. Δεν ήμουν σε καλή διάθεση όταν πήγα για ύπνο, αλλά όταν έφτασα στο Melwood σήμερα ήμουν σε πολύ καλή διάθεση. ”

“ Γιατί; Γιατί εδώ μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα. ”

“ Εδώ δουλεύουμε, για να βρούμε λύσεις στα προβλήματα που έχουμε.  ”

Για την επόμενη σεζόν:

“ Νομίζω πως στην Manchester City είπαν πως η νέα σεζόν ξεκίνησε τώρα για εκείνους. Εμείς δεν σκεφτόμαστε την επόμενη σεζόν, σκεφτόμαστε την τρέχουσα σεζόν. Έχουμε ακόμα πολλά να κάνουμε.”

Για την Aston Villa:

“ Η Villa έχει ποιότητα και αμύνεται καλά. Θα πρέπει να διασπάσουμε το σύστημα τους. Συζητήσαμε ήδη σε meeting για τον αγώνα. ”

“ Σεβόμαστε την Aston Villa και την βαθμολογική της θέση. Σκέφτομαι αυτό και όχι τα ρεκόρ που μπορούμε να κάνουμε. ” Είπε ο Klopp.

“ Το εκτός έδρας παιχνίδι με την Villa ήταν μια τις κομβικές στιγμές της φετινής σεζόν. Θα το θυμόμαστε και μετά από δέκα χρόνια. ”

“ Από τότε όμως, η Villa έχει αλλάξει το σύστημα της και έχει βάλει τον Grealish στην καλύτερη θέση που μπορεί να παίξει. ”

“ Σε δέκα χρόνια ο κόσμος θα μιλάει για αυτή τη σεζόν και για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Villa. ”

Για την χθεσινή ήττα:

“ Πρέπει να είσαι 100% συγκεντρωμένος σε κάθε στιγμή του παιχνιδιού και ειδικότερα κόντρα στην City, γιατί θα τιμωρήσει κάθε λάθος σου.  ”

“ Δεν έχουμε χάσει πολλά παιχνίδια τα δύο τελευταία χρόνια, αλλά έχουμε χάσει μερικά και νιώσαμε πως ήταν σκληρές ήττες. Τις έχουμε πάντα χρησιμοποιήσει ενόψει του επόμενου αγώνα. ”

“ Αν πιστεύεις πως κάτι δεν πήγε καλά, πρέπει να δείξεις αντίδραση αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να τα αλλάξεις όλα. ” Πρόσθεσε ο Klopp.

“ Αν θες να πετύχεις κάτι σημαντικό, πρέπει να είσαι 100% συγκεντρωμένος σε όλες τις περιπτώσεις. Δεν θέλαμε να χάσουμε 4-0, αλλά θα χρησιμοποιήσουμε όσα μάθαμε χθες. ”

Τι είπε στους παίκτες του μετά την ήττα:

“ Μετά από κάθε παιχνίδι πάντα τους μιλάς για όσα πήγαν στραβά. Μετά από το χθεσινό δεν υπήρχε όμως χρόνος. Ανέφερα ποια είναι θετικά και μπορώ να σας γράψω και ένα ολόκληρο άρθρο, αν θέλετε. ”

“ Τα αρνητικά θα τα αναφέρω, αν χρειαστεί. ”

Για την προετοιμασία ενόψει Villa:

“ Πάντα πρέπει να προετοιμάζεσαι για τους αγώνες με βάσει τις ιδιαιτερότητες του αντιπάλου. ”

Για την κατοχή που δεν είχαν στο Etihad οι Reds:

“ Συνήθως σε αγώνες με ομάδες της πρώτης εξάδας, οι αντίπαλοι μας δεν έχουν για πολύ την μπάλα στα πόδια τους. Σημασία έχει τι θα κάνουν με αυτήν. ”

“ Πρέπει να βρούμε λύσεις για αυτό και πρέπει να τις βρούμε την Κυριακή. ”

Αν η ομάδα έχει χάσει το κίνητρο της:

“ Πάντα είμαστε πρόθυμοι να παίξουμε. Πάρτε ως παράδειγμα τον αγώνα με την Palace. Είδατε και στο παιχνίδι με την City τις στιγμές που είχαμε. Το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό, αλλά δεν ήταν πως δεν σεβαστήκαμε τον κόσμο μας. Αν κάποιος μας αμφισβητεί, αυτό είναι πραγματικά παράξενο. ”

“ Τα παιδιά μου έδειξαν την απαραίτητη θέληση και δίψα στο τέλος. Τα κομβικά σημεία έκριναν τον αγώνα. ”

Για τους μικρούς παίκτες της ομάδας:

“ Αυτές οι ερωτήσεις δεν θα γίνουν στον Frank Lampard ή στον Ole. Θέλουμε να κερδίζουμε τους αγώνες και για να γίνει αυτό πρέπει να βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο οι καλύτερες παίκτες. Είναι μέρος αυτών. ”

“ Τους έχουμε για το μέλλον, αλλά δεν θα τους χρησιμοποιήσουμε τώρα. Τα παιχνίδια της Premier League δεν είναι σαν Χριστουγεννιάτικα δώρα. ”

“ Δεν γίνεται να δίνουμε εμφανίσεις σαν γλυκά, πρέπει να είμαστε βέβαιοι πως η καλύτερη διαθέσιμη δυνατή ενδεκάδα βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο. Βρίσκονται όμως δίπλα στην ομάδα και είναι κοντά. ”

Σταδιακά οι ευκαιρίες στους μικρούς από τον Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com