Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Paul Tierney με Aston Villa, Craig Pawson με Brighton

Ο Paul Tierney με Aston Villa, Craig Pawson με Brighton

Η Liverpool επιστρέφει στη δράση στις 18:30 ώρα το απόγευμα της Κυριακής με εντός έδρας αγώνα κόντρα στην Aston Villa για την 33η αγωνιστική του πρωταθλήματος και διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Paul Tierney.

Έχει σφυρίξει άλλους δύο φετινούς αγώνες των Reds στην Premier League. Ο πρώτος ήταν το Liverpool 2-0 Sheffield United στις 2 Ιανουαρίου και ο δεύτερος η νίκη της ομάδας του Klopp με 2-1 επί της Bournemouth, ο τελευταίος δηλαδή πριν τη τρίμηνη διακοπή λόγω της πανδημίας.

Βοηθοί του την Κυριακή θα είναι οι Scott Ledger και Nick Hopton, με τέταρτο τον David Coote. Στο VAR θα βρίσκονται οι Chris Kavanagh και Dan Cook.

Παράλληλα, ορίστηκε και ο διαιτητής της αναμέτρησης με την Brighton την επόμενη Τετάρτη στο Amex στις 22:15 ώρα Ελλάδος για την 34η αγωνιστική της Premier League και θα είναι ο Craig Pawson.

Έχει οριστεί άλλη μια φορά σε αγώνα των Πρωταθλητών φέτος και ήταν στη νίκη με σκορ 2-0 επί της Manchester United τον Ιανουάριο στο Anfield.

Βοηθοί του στο παιχνίδι με τους Seagulls θα είναι οι Constantine Hatzidakis και Dan Robathan, ενώ ο Kevin Stroud ορίστηκε ως τέταρτος. Στο VAR θα βρίσκονται οι Simon Hooper και Derek Eaton.

Ο Craig Pawson ορίστηκε στην αναμέτρηση με την Brighton.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com