Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στέλνουν Thiago στη Liverpool οι Ισπανοί

Στέλνουν Thiago στη Liverpool οι Ισπανοί

Την προηγούμενη εβδομάδα έκανε την εμφάνιση της μια φήμη από Γερμανικά μέσα ενημέρωσης που ήθελε τον Thiago Alcantara να μην ανανεώνει το συμβόλαιο του με την Bayern Munich, επειδή θέλει να πάρει μεταγραφή στη Liverpool, είτε αυτό, είτε το επόμενο καλοκαίρι.

Σήμερα οι Ισπανοί και συγκεκριμένα η Sport προχωρά ακόμη περισσότερο το θέμα, αφού αναφέρει πως οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του παίκτη και των Reds βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο και το μοναδικό που μένει να αποφασιστεί είναι το οικονομικό κομμάτι της συμφωνίας ανάμεσα σε Liverpool και Bayern.

Η Sport συνεχίζει λέγοντας πως ο Ισπανός έχει ήδη συμφωνήσει με την Liverpool, αφού ψάχνει μια νέα πρόκληση και πως η Bayern τον παραχωρεί με 35 εκατομμύρια ευρώ.

Οι Reds, σύμφωνα πάντα με τα όσα λένε οι Ισπανοί δεν θέλουν να πληρώσουν όλο το ποσό μαζί και ψάχνουν να βρουν μια φόρμουλα, ώστε να γίνει το deal. Στο δημοσίευμα τους φαίνονται σίγουροι για την μετακίνηση του ποδοσφαιριστή στο Anfield.

Βέβαια, όλα αυτά έρχονται σε αντίθεση με τα όσα δήλωσαν οι Jürgen Klopp και Tom Werner τις προηγούμενες μέρες. Από τα λεγόμενα του προπονητή και του προέδρου, μόνο σιγουριά δεν θα πρέπει να υπάρχει για μεταγραφικές κινήσεις το φετινό καλοκαίρι.

Ο Thiago Alcantara φέρεται να αναζητά μια νέα πρόκληση.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com