Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Guardiola: «Η Liverpool είχε πιει πολλές μπίρες»

Guardiola: «Η Liverpool είχε πιει πολλές μπίρες»

Την εξήγηση του μεταξύ σοβαρού και αστείου για την πολύ κακή χθεσινή εμφάνιση της Liverpool στο Etihad προσπάθησε να δώσει ο Pep Guardiola, ενώ έστειλε και ένα μήνυμα για την επόμενη σεζόν.

Για την εμφάνιση και τη νίκη της ομάδας του είπε:

“ Είμαι χαρούμενος. Συγχαρητήρια στην ομάδα που κέρδισε τους πρωταθλητές, μια ομάδα με τόσο μεγάλη ποιότητα. Έχουν καταπληκτική συγκέντρωση και ήταν συγκεντρωμένοι ακόμη και στο pasillo. Τους κερδίσαμε με 4-0 έχοντας τόσες ευκαιρίες. Πήραμε άλλους τρεις βαθμούς και είμαστε πιο κοντά στη δεύτερη θέση. ”

Για την βαθμολογική διαφορά των δύο ομάδων:

“ Η Liverpool είναι η καλύτερη ομάδα που έχω αντιμετωπίσει. ”

“ Η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων είναι στους 20 βαθμούς και πριν από δύο χρόνια ήταν στους 25. Δεν ήμασταν αρκετά σταθεροί. Είμαι όμως πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε τους πρωταθλητές Αγγλίας και Ευρώπης. Δεν ήρθαν εδώ, για πανηγυρίσουν κάτι. Ήπιαν πολλές μπίρες την προηγούμενη εβδομάδα. Ήρθε όμως εδώ χωρίς μπίρα στο αίμα της, ώστε να το ολοκληρώσει εδώ.”

Για την ομάδα του:

“ Όταν μια ομάδα κερδίζει 8 από τους 10 διαθέσιμους τίτλους, συμβαίνει γιατί είναι εκπληκτική. Με τα αποτελέσματα που είχε η Liverpool, κανείς δεν μπορούσε να την σταματήσει, αλλά και εμείς έχουμε επιδείξει κάτι μοναδικό και εξαιρετικό. Δεν θα αλλάξει επειδή χάσαμε το πρωτάθλημα από την Liverpool. ”

Για την επόμενη σεζόν:

“ Αυτή τη σεζόν κάναμε ένα λάθος και δεν ήμασταν σταθεροί. Την επόμενη σεζόν τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Θα ξεκινήσουμε όλοι από το μηδέν και έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε. ” Είπε ο Guardiola.

Η City επικράτησε της Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com