Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mourinho: «Από τον Νοέμβριο είχα πει ότι θα το πάρει η Liverpool»

Mourinho: «Από τον Νοέμβριο είχα πει ότι θα το πάρει η Liverpool»

Τα συγχαρητήρια του στην Liverpool για την κατάκτηση της φετινής Premier League έστειλε και ο Jose Mourinho μέσω της συνέντευξης τύπου για τον αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Sheffield United.

Ο Mourinho αναλυτικά είπε για το πρωτάθλημα των Reds:

“ Πρώτα από όλα, θέλω να πω συγχαρητήρια σε όλους στην Liverpool. Όχι μόνο στους προπονητές και τους παίκτες, αλλά σε όλους όσους δουλεύουν στον σύλλογο και σε όλους τους οπαδούς ανά τον κόσμο.”

“ Πολλά συγχαρητήρια, είναι η ώρα να το απολαύσουν μετά από τόσα πολλά χρόνια. Οπότε, ειλικρινά, πολλά, πολλά συγχαρητήρια. Τα νούμερα φυσικά και δεν λένε ψέματα. Το αξίζουν. ”

“ Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, προσπάθησα να γίνω σχολιαστής και νομίζω πως από τον Νοέμβριο είχα πει ότι θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Νομίζω πως αυτό που έκαναν, είναι αυτό που πρέπει να κάνεις όταν έχεις έναν προπονητή που εμπιστεύεσαι. ”

“ Δεν έχει σημασία πως θα τα πας στην πρώτη σου σεζόν, δεν έχει σημασία πως θα τα πας στην δεύτερη σεζόν σου, πρέπει να συνεχίσεις να δουλεύεις γιατί πιστεύεις τον προπονητή σου. Πρέπει να συνεχίσεις να δουλεύεις μαζί. ”

“ Αν τα αποτελέσματα της πρώτης σεζόν δεν είναι καλά, θα βελτιωθείς. Αν τα αποτελέσματα της δεύτερης σεζόν δεν είναι καλά, θα συνεχίσεις να βελτιώνεσαι. Έπειτα ακολούθησε η τρίτη και η τέταρτη σεζόν. ” Είπε ο Mourinho.

“ Είναι ένα καλό παράδειγμα για όσους πιστεύουν πως στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται σε μια εβδομάδα, σε ένα μήνα ή σε έναν χρόνο. Οπότε διπλασιάζω τα κοπλιμέντα μου λόγω αυτού του προφίλ και του τρόπου, με τον οποίο αποδέχθηκαν όλοι το project. Συγχαρητήρια. ”

Ο Jose Mourinho είναι εντυπωσιασμένος από την δουλειά του Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com