Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δεν είναι τέλος εποχής για την City»

Klopp: «Δεν είναι τέλος εποχής για την City»

Μπορεί η Manchester City να έχασε το φετινό πρωτάθλημα, όμως σύμφωνα με τον Jurgen Klopp δεν έχει έρθει ένα τέλος εποχής για την ομάδα του Pep Guardiola που κατέκτησε δύο συνεχόμενες φορές την Premier League.

Όταν ρωτήθηκε αν ήρθε ένα τέλος εποχής για την City, εκείνος απάντησε:

“ Το άκουσα σωστά, νομίζετε ότι θα μπορούσε να είναι το τέλος μιας εποχής; ”

“Η City έπρεπε να αντικαταστήσει τον Kompany, και ίσως ήταν λίγο πιεσμένοι από τις αρχές, οπότε δεν ήταν δυνατή μια μεγάλη μεταγραφή, δεν ξέρω; ”

“Τώρα ο David Silva φεύγει. Ξέρετε πόσο τον θαυμάζω. Δεν έπαιξε ποτέ στην ομάδα μου, αλλά τον λάτρεψα από τότε που άρχισε να παίζει ποδόσφαιρο. Αλλά αν μπορεί να αντικατασταθεί από κάποιον, τότε πρέπει να πω ότι έχουν τους τέλειους παίκτες για αυτό. O Bernando Silva, o Foden ή ο Gundogan μπορούν να παίξουν αυτόν τον ρόλο επίσης. ”

“Δεν χάνουν παίκτες, τους αντικαθιστούν. Πολλοί παίκτες παγκόσμιας κλάσης είναι ακόμα εκεί. Εάν ο Aguero μεγαλώσει, τότε ο Gabriel Jesus είναι εκεί. Δεν θα σταματήσουν. ”

“Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο αισιόδοξος για την ομάδα μου, αλλά δεν μπορώ να αρνηθώ ότι η [City] είναι πολύ καλή. Αυτό συνέβαινε πάντα. Θέλουμε ακόμα να τους νικήσουμε. ”

“Δεν βλέπω κανένα τέλος μιας εποχής, αλλά τι είναι μια εποχή; Κερδίσαμε τον τίτλο και την επόμενη μέρα οι άνθρωποι μου είπαν ότι ήμασταν μια μεγάλη ομάδα μόνο αν τον κερδίσουμε δύο ή τρεις φορές ή τέσσερις φορές! Συγνώμη! Μπορούμε τουλάχιστον να μιλήσουμε για πέντε λεπτά για την πρώτη φορά; Αυτό δεν είναι πολύ κακό, αγωνιζόμασταν αρκετά καιρό. ” Είπε ο Klopp.

“Όταν ξεκινά η νέα σεζόν θα προσπαθήσουμε να είμαστε πάλι σε διαμάχη, αλλά όχι, δεν μπορώ να δω το τέλος του οτιδήποτε για τη Man City! ”

Η ομάδα του Pep Guardiola υποδέχεται απόψε τους Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com