Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Salah: «Να μείνω για πολύ καιρό στη Liverpool»

Salah: «Να μείνω για πολύ καιρό στη Liverpool»

Ο Mohamed Salah παραχώρησε νέα συνέντευξη στο BEIN Sports και δήλωσε πως είναι πολύ χαρούμενος για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, τονίζοντας παράλληλα πως θέλει να παραμείνει για πολλά χρόνια στο Anfield.

Για την κατάκτηση της Premier League είπε:

“ Είμαι πολύ χαρούμενος… δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματα μου αφού κερδίσαμε το πρωτάθλημα μετά από 30 χρόνια. Μπορώ να δω την χαρά του κόσμου και αυτό είναι πολύ σημαντικό για όλους μας. Απολαμβάνω την ατμόσφαιρα εδώ. ”

Για το μέλλον του:

“ Μου αρέσει το μέρος εδώ και ελπίζω να μείνω για πολύ καιρό. Η ατμόσφαιρα εδώ είναι σε διαφορετική σε σχέση με όλα τα άλλα μέρη. ”

Για την ομάδα:

“ Έχουμε προσαρμοστεί όλοι πολύ καλά στην ομάδα και η μεταξύ μας συνεργασία είναι τέλεια. Αν αυτό συνεχιστεί, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Είναι δύσκολο να παραμείνουμε στο ίδιο επίπεδο, αλλά δεν είναι απίθανο. ”

Για τον καλύτερο φετινό παίκτη των Reds:

“ Μάλλον θα επιλέξω τον Henderson γιατί είναι ο αρχηγός και γιατί βρίσκεται εδώ για 8-9 χρόνια. Πέρασε δύσκολα στην αρχή και είχε δεχθεί σκληρή κριτική. ”

“ Είναι ένας αρχηγός που τον αγαπούν όλοι μας και προσπαθεί μας βοηθάει όλους, καθώς και τους νέους παίκτες να προσαρμόζονται. ”

Για την πρώτη του συζήτηση με τον Jürgen Klopp:

“ Μίλησε πολύ με εμένα και το πλάνο του για το μέλλον με ενθουσίασε. Η πρώτη ερώτηση που του έκανα ήταν: «Και τι θα γίνει με τον Sadio; » αφού παίζαμε στην ίδια θέση και μου απάντησε πως ο Sadio θα παίζει στα αριστερά. ” Είπε ο Salah.

Ο Salah πείστηκε αμέσως από τον Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com