Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Guardiola για τον Klopp και τον αγώνα με την Liverpool

Ο Guardiola για τον Klopp και τον αγώνα με την Liverpool

Λίγη ώρα μετά τον Jugren Klopp, μίλησε και ο Pep Guardiola για την αυριανή κόντρα των Reds με τους Cityzens για την Premier League, αφού πρώτα μίλησε για την μεταγραφή του Leroy Sane στην Bayern Munich.

Ο Καταλανός είπε για τον Klopp:
“Νομίζω ως άνθρωπο πρώτα, δεν τον γνωρίζω τόσο καλά, αλλά τον θαυμάζω και τον τρόπο που οι ομάδες του παίζουν ποδόσφαιρο. Είναι όφελος για τον κόσμο, θετικό να προσπαθείς να πετύχεις ένα γκολ. Αυτό το είδος προπονητή βοηθά πολύ. Θέλει να κερδίσει, θέλω να κερδίσω αλλά όταν τελειώσει το παιχνίδι, τελειώνει. Είναι ο συνάδελφός μου και φυσικά θέλω να έχω μια καλή σχέση με τους άλλους προπονητές – δεν είμαστε κοντά κάθε μέρα, αλλά η σχέση μας υπάρχει. ”

“ Εκπροσωπούμε τους συλλόγους μας και για τον αριθμό των συνεντεύξεων τύπου που κάνουμε κάθε εβδομάδα είμαστε μια σημαντική εικόνα. Πρέπει να το δείχνουμε αυτό. ”

“ Είχαμε γευματίσει μαζί μια φορά. Τον θαυμάζω για τον τρόπο, με τον οποίο παίζουν οι ομάδες του, Liverpool και Dortmund. Οι ομάδες του πάντα αποτελούν όφελος για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. ”

Για την μάχη του τίτλου που έλαβε τέλος:
“ Εάν η προσέγγισή σας είναι σωστή, δεν θα έπρεπε να ήταν τόσο δύσκολη, αλλά φυσικά οι αντίπαλοι θέλουν να δείξουν ότι είναι επίσης καλοί. Θα κάνουμε την Liverpool να το νιώσει την επόμενη σεζόν, όπως και τους άλλους αντιπάλους, να προσπαθήσουμε να παλέψουμε μαζί τους για τα επόμενα κεφάλαια της Premier League. ” Είπε ο Guardiola.

Αν έχει κάτι να αποδείξει αύριο βράδυ η ομάδα του:

“ Στον αθλητισμό, πρέπει να αποδεικνύεις πράγματα κάθε φορά. Είμαστε απίστευτα ικανοποιημένοι με αυτό που κάνουμε και κάνουμε, αλλά για τους αθλητές δεν είναι ποτέ αρκετό. Το παρελθόν είναι το παρελθόν, έχει μπει στις αναμνήσεις μας, αλλά η παράσταση πρέπει να συνεχιστεί. Είναι ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μας, πρέπει να το ζήσουμε. Οι αναμνήσεις είναι ωραίες, αλλά οι άνθρωποι που λένε ότι δεν χρειάζεται να δείξω, δεν συμφωνώ απόλυτα (μαζί τους), κάθε φορά που πρέπει να το κάνουμε. ”

Jürgen Klopp και Pep Guardiola στο Community Shield του Αυγούστου.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com