Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για City, Guardiola, Premier League και AFCON

Ο Klopp για City, Guardiola, Premier League και AFCON

Η συνέντευξη τύπου του Jürgen Klopp μέσω του Zoom ενόψει του αυριανού μεγάλου αγώνα με την Manchester City πραγματοποιηθεί και ο Γερμανός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην Premier League, την Manchester City, τον Pep Guardiola και τους πανηγυρισμούς των οπαδών στην πόλη.

Για το pasillo που θα κάνει αύριο βράδυ στην Liverpool η Manchester City:

“ Δεν ξέρω αν ποτέ μου έχει συμβεί. Είναι μία παράδοση της Premier League, οπότε θα το δεχτούμε στο 100%. Για να είμαι όμως ειλικρινής, δεν το χρειάζομαι. Εμείς θα πάμε εκεί για να προσπαθήσουμε και για να κερδίσουμε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα. Είναι μία ωραία χειρονομία, αλλά μόνο αυτό. ”

Αν η ομάδα θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον τίτλου του πρωταθλητή του χρόνου:

“ Δεν θα υπερασπιστούμε τον τίτλο του χρόνου, θα επιτεθούμε για να πάρουμε και τον επόμενο. ”

“ Δεν πρέπει ποτέ να σταματήσουμε να το θέλουμε. Πρέπει να παραμείνουμε ταπεινοί και διψασμένοι, αυτό κάνει δύσκολη την ζωή του αντιπάλου μας. ”

“ Η ζωή έχει συνεχώς προκλήσεις και η δική μας τώρα, είναι να γινόμαστε πρωταθλητές κόντρα στις ομάδες που θα παλεύουν κάθε σεζόν. Δεν θα αμυνθούμε του χρόνου, θα επιτεθούμε. ”

Για τους πανηγυρισμούς των οπαδών στην πόλη:

“ Εικόνες που είναι από την πόλη δεν ήταν αυτό που θα ήθελα να δω. Και το λέω αυτό για πρώτη φορά στη ζωή μου γιατί συνήθως λατρεύω να τους βλέπω. Πρέπει να βεβαιωθούμε πως δεν θα συμβεί ξανά. Ελπίζω ο κόσμος να ακούσει. ”

“ Οι περισσότεροι οπαδοί μας έκαναν αυτό που θα έπρεπε να είχαν κάνει, πανηγύρισαν στο σπίτι με τις οικογένειες τους. ”

Για τον Pep Guardiola:

“ Είναι ένας εξαιρετικός τύπος. Μου αρέσει πολύ οικογένεια του και το σέβομαι πολύ. Συνήθως όμως δεν έχουμε επαφές κατά τη διάρκεια της σεζόν. Τίποτα δεν έχει αλλάξει. Είναι ανταγωνιστής και θέλει να κερδίσει, αλλά αποδέχεται την ήττα. Απλά δε συμβαίνει τόσο συχνά. ”

Για την αναβολή του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής:

“ Μου άρεσε πραγματικά που αναβλήθηκε, αλλά δε μου άρεσαν οι λόγοι που οδήγησαν στην απόφαση. Από την άποψη του σχεδιασμού βγάζει ένα νόημα και φυσικά μας βοηθάει. Έχουμε τρεις από τους καλύτερους, αν όχι τους τρεις καλύτερους Αφρικανούς παίκτες στην ομάδα μας. ”

Για τον αυριανό αγώνα:

“ Ξέρουμε πως φτάσαμε ως εδώ και ξέρουμε επίσης τι θέλουμε να κάνουμε στο μέλλον. Θα τα κάνουμε αύριο. ” Είπε ο Klopp.

“ Είδα και πέρυσι πως μπορούμε να τους δώσουμε μια κανονική μάχη. Τώρα υπάρχει μια μεγάλη διαφορά και δεν μπορώ να δω μια τόσο μεγάλη διαφορά να υπάρχει ξανά. Όταν φοράς την φανέλα μας πρέπει να κάνεις το βήμα παραπάνω. ”

Ρωτήθηκε για το 4-3 του 2018:

“ Δεν θυμάμαι αυτό το παιχνίδι. Ήταν το πρώτο παιχνίδι μετά την αποχώρηση του Coutinho; Ποτέ δεν με ενδιαφέραν τα μεταξύ μας. Παίζεις δύο φορές κάθε χρόνο με τον κάθε αντίπαλο. Ποτέ δεν ανήσυχα για κάποιον αντίπαλο, όταν δεν παίζουμε κόντρα σε εκείνον. Σημασία έχει τι κάνουμε εμείς στα 38 παιχνίδια. ”

Αν τον έχει ανησυχήσει ποτέ η City:

“ Ποτέ δεν με ανησύχησε η City. Ίσως μια φορά πέρσι στον αγώνα με την Leicester. Ήταν μια φορά και δεν θα συμβεί ξανά. ”

Αν θεωρεί πως ο αυριανός αγώνας μπορεί να λήξει 0-0, όπως πέρυσι στο Anfield:

“ Είχαμε ήδη ένα 0-0 και είναι εξαιρετικά αμφίβολο να έχουμε ένα και αύριο. Έπρεπε να χάσουν ένα πέναλτι, για να τελειώσει ο αγώνας 0-0, σωστά; ” Ρώτησε ο Klopp.

Για την ατμόσφαιρα στην αυριανή αναμέτρηση:

“ Θα έχει ένταση. Έχω δει την City σε τρεις αγώνες ως τώρα, έδειξαν να είναι όπως κανονικά παίζει η City. Ήταν κυρίαρχοι. Έκαναν τον αγωνιστικό χώρο να δείχνει μεγάλος και κινούνταν στους μικρούς χώρους. ”

“ Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Δεν μπορείς να αμυνθείς, αν δεν παίξεις και εσύ με ένταση. Οπότε αυτό καθιστά ξεκάθαρο το πως θα είναι η αναμέτρηση. ”

“ Αυτό θέλουμε να δούμε και από τους εαυτούς μας. Θα είναι ένας κανονικός ποδοσφαιρικός αγώνας στο 100%. ”

Αν η ομάδα έχει φτάσει στην δική της κορυφή:

“ Όταν νομίζεις πως έχεις φτάσει στο αποκορύφωμα σου, έχεις ήδη αρχίσει να πέφτεις. Αυτό έχω μάθει. ”

Ο Fabinho σουτάρει και διαμορφώνει το 1-0 για την Liverpool μόλις στο έκτο λεπτό στον αγώνα του πρώτου γύρου με την Manchester City.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com