Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: «Δεν θα μπορούσα να ήμουν πιο περήφανος για την ομάδα»

Henderson: «Δεν θα μπορούσα να ήμουν πιο περήφανος για την ομάδα»

Ο Jordan Henderson στο τελευταίο μέρος της συνέντευξης του με τα media δήλωσε πως δεν θα μπορούσε να είναι περήφανος, από όσο είναι ήδη, για την ομάδα που έγινε πρωταθλήτρια Αγγλίας την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο Hendo αναλυτικά ανέφερε:

“ Ευτυχώς, η σεζόν ξανάρχισε και παρόλο που ήταν κάτω από διαφορετικές συνθήκες, ολοκληρώσαμε τη δουλειά. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο υπερήφανος για αυτήν την ομάδα και για το πως αντέδρασε σε τόσα πολλά εμπόδια όχι μόνο αυτή τη σεζόν, αλλά τα τελευταία χρόνια. ”

“ Σίγουρα βοήθησε που μόλις χάσαμε τον τίτλο πέρυσι και μετά η αντίδραση που βγάλαμε να πάμε και να κερδίσουμε το Champions League λίγες εβδομάδες αργότερα. Ήταν μεγάλο για εμάς. ”

“ Από εκείνο το σημείο και μετά, νομίζω ότι αντιδράσαμε πολύ καλά καθώς μας έδωσε ένα επιπλέον κομμάτι εμπιστοσύνης. Για να είμαστε ειλικρινείς, είτε έχουμε χάσει τους τελικούς είτε έχουμε χάσει την Premier League την τελευταία ημέρα, ή έχουμε κερδίσει τους τελικούς, εμείς αντιδρούσαμε πάντα με τον σωστό τρόπο και αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα. ”

“ Είναι καταπληκτικό συναίσθημα για όλους όσους έχουν κάποια ανάμιξη με τον σύλλογο. Είμαι πολύ περήφανος που είμαι μέλος της ομάδας. ” Είπε ο Jordan Henderson.

Bobby Firmino και Jordan Henderson πανηγυρίζουν στο 3-0 επί των Saints.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com