Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: «Κερδίσαμε την Premier League για τον Gerrard»

Henderson: «Κερδίσαμε την Premier League για τον Gerrard»

Στον Steven Gerrard αφιέρωσε ο Jordan Henderson την κατάκτηση της φετινής Premier League σε δηλώσεις που παραχώρησε σήμερα.

Ο αρχηγός ρωτήθηκε για τον Steven και την μεταξύ τους σχέση:

“ Είχα μια σύντομη συζήτηση με τον Steven. Νομίζω πως θα του μιλήσω κανονικά τις επόμενες μέρες. Όλα όσα έχει κάνει για τον σύλλογο και για εμένα, σημαίνουν πολλά. ”

“ Νομίζω πως ο προπονητής ανέφερε ότι ο τίτλος δεν είναι μόνο για εμάς τους παίκτες και τους οπαδούς, αλλά και για τον Steven, για τον Kenny, ανθρώπους που σημαίνουν πολλά για αυτόν τον ποδοσφαιρικό σύλλογο. Γνωρίζω πόσα πολλά σημαίνει για τον Stevie η κατάκτηση της Premier League. ”

“ Είναι πολύ χαρούμενος που τα καταφέραμε. Ήμουν απογοητευμένος που το 2014 δεν μπορέσαμε να τα καταφέρουμε για εκείνον, αλλά είμαι σίγουρος πως θα είναι πολύ χαρούμενος και πολύ περήφανος που αυτή η ομάδα έφερε το τρόπαιο της Premier League στη Liverpool και ναι είναι και προσωπικό για εμένα. Το κάναμε για εκείνον και αυτό ήταν τεράστιο. ” Είπε ο Henderson.

“ Το έχω ξαναπεί αυτό, όταν έγινα αρχηγός και όταν ο κόσμος με αμφισβητούσε και μου ασκούσε κριτική, αλλά θα το λέω για πάντα, ποτέ κανείς δεν θα αντικαταστήσει τον Steven Gerrard σε αυτόν τον σύλλογο, ανεξάρτητα από τους αρχηγούς που θα υπάρχουν και από τις ομάδες που θα κερδίζουν. ”

“ Ποτέ κανείς δεν θα τον αντικαταστήσει. Ούτε που μου πέρασε αυτό στο μυαλό όταν πήρα το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Ήθελα απλά να κάνω το καλύτερο που μπορώ για τον σύλλογο και αυτό θα προσπαθώ πάντα να κάνω. Κανένας δεν θα αντικαταστήσει τον Steven Gerrard. ”

Υποκλίθηκε στον Steven Gerrard ο Hendo.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com