Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp αποκαλύπτει πότε πίστεψε στο πρωτάθλημα

Ο Klopp αποκαλύπτει πότε πίστεψε στο πρωτάθλημα

Η Liverpool είναι πρωταθλήτρια για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια και ο Jürgen Klopp αποκάλυψε πως άρχισε να αισθάνεται άνετα μετά την διαφορά ασφαλείας που είχαν οι Reds τον Δεκέμβρη, μετά το διπλό τους κόντρα στην Bournemouth και την ήττα της Manchester City από την Manchester United.

Ο Klopp είπε για την 7η Δεκεμβρίου, ημέρα του Bournemouth – Liverpool:

“ Ποτέ δε σκέφτηκα πως θα κερδίσουμε το πρωτάθλημα μέχρι πολύ αργά μέσα στη σεζόν. Το ότι όμως μπορεί να γίνει και να κερδίσουμε το πρωτάθλημα το έμαθα πέρυσι. ”

“ Ήξερα από τα πάντα θα έπρεπε να κλικάρουν μεταξύ τους λόγω του απίστευτα δυνατού του αντιπάλου που έχουμε (Manchester City). Πέρυσι όταν ήμασταν επτά ή οκτώ βαθμούς μπροστά, ήξερα πως υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα. ”

“ Ίσως πίστεψα πως θα το κερδίζαμε για 60-70 λεπτά στο City – Leicester πριν ο Kompany βάλει ταφόπλακα στα όνειρα μου. ”

“ Φέτος υπήρχε μία μέρα που κερδίσαμε την Bournemouth και η City έχασε κόντρα στην Manchester United. Ήταν μια μεγάλη διαφορά. Δεν βεβαιώθηκα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά ήταν μια μεγάλη διαφορά και ένιωσα καλά, αλλά ως εκεί. ”

“ Το παιχνίδι με την Palace τα λέει όλα, τα λέει όλα. Αυτό που έκαναν τα παιδιά, το έκαναν για το σύλλογο και για τους ανθρώπους που αντιπροσωπεύουμε. ”

Η διαφορά των Reds ήταν μεγάλη από τον Δεκέμβριο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com