Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Θα προσπαθήσουμε να βρούμε λύσεις εκ των έσω»

Klopp: «Θα προσπαθήσουμε να βρούμε λύσεις εκ των έσω»

Το πρωτάθλημα κατακτήθηκε από την Liverpool και πλέον γίνεται όλο και περισσότερη κουβέντα για τις μεταγραφές, με τον Jürgen Klopp όμως να βάζει φρένο σε αυτά τα σενάρια.

Ο προπονητής των Reds είπε για τις φετινές μεταγραφές:

“ Ο COVID έχει επηρεάσει και τις αφίξεις και τις αποχωρήσεις, αυτό είναι απόλυτα λογικό. Δεν φαίνεται πιθανό να είναι το πιο απασχολημένο μεταγραφικό καλοκαίρι. Ίσως αυτό συμβεί αργότερα μέσα στη χρονιά, αν η μεταγραφική περίοδος είναι ακόμη ανοικτή, τότε θα γνωρίζουμε περισσότερα. Όμως η ομάδα μας… δείτε την. ”

“ Δεν είναι μια ομάδα, η οποία χρειάζεται τώρα αλλαγές σε αυτή ή την άλλη θέση. Αν είσαι οπαδός, θέλεις μια εναλλακτική λύση για εκείνον και τον άλλον, ακόμη και αν είσαι απόλυτα ικανοποιημένος με όλους, θέλεις εναλλακτικές. Εμείς έχουμε πολλούς. Δεν έχουμε μια αρχική ενδεκάδα, έχουμε 16 ή 17 παίκτες που μπορούν όλοι να παίξουν στο ίδιο επίπεδο. ”

“ Θα πρέπει να την αξιοποιήσουμε στο 100% αυτήν την κατάσταση. Θέλουμε να κάνουμε εσωτερικές μεταγραφές. Έχουμε πάρει τώρα τα πρώτα δείγματα από τον Neco Williams. Ο κόσμος ίσως τον είδε κόντρα στην Arsenal και να είπε: ναι, ωραίο παιχνίδι, παλεύει πολύ. ”

“ Αν δεν είχαμε τον Vitor Matos, δεν θα ήταν όμως εδώ γιατί μας έχει βοηθήσει πολύ. Έχουμε και τους Curtis, Harvey, Ki-Jana, Sepp, Yasser (Larouci) και Leighton (Clarkson). Όλα αυτά τα παιδιά τα έχουν πάει πολύ καλά. Υπάρχουν και άλλα που δεν τα γνωρίζω ακόμα, αλλά θα τα μάθω. ” Είπε ο Klopp.

“ Δεν μπορούμε να ξοδεύουμε εκατομμύρια και εκατομμύρια επειδή το θέλουμε ή επειδή νομίζουμε πως είναι ωραίο. Ποτέ δεν θέλαμε να το κάνουμε αυτό. Θέλουμε να δυναμώσουμε το ρόστερ μας, το οποίο είναι ήδη δυνατό. Το πρόβλημα είναι πως δυναμώνεις ένα δυνατό ρόστερ μέσω της μεταγραφικής αγοράς; ”

“ Αυτό γίνεται με τα χρήματα, φυσικά, αυτό είναι πιθανό. Αλλά ποτέ δεν λειτουργεί μόνο με τα χρήματα. Πρέπει να είσαι δημιουργικός και προσπαθούμε να είμαστε δημιουργικοί. Προσπαθούμε να βρούμε λύσεις εκ των έσω. Υπάρχουν αρκετοί παίκτες που έρχονται. Έχουμε τρεις ή τέσσερις παίκτες που μπορούν να κάνουν μεγάλα βήματα. Όλοι οι παίκτες μπορούν να κάνουν βήματα και αυτό θα τους πιέσουμε εσωτερικά να κάνουν. ” Πρόσθεσε ο Klopp.

“ Οπότε έχουμε αυτές τις εσωτερικές συζητήσεις και με ρωτήσατε αν θα βρω λύσεις και τι θα γίνει με τις μεταγραφές. Με πολλούς παίκτες ανά τα χρόνια έχουμε κάνει έξυπνες δουλειές. Έχουμε φέρει καλούς παίκτες, αλλά δεν έχουν ολοκληρώσει την δουλειά τους στο προπονητικό κέντρο. ”

“ Ο κόσμος θα φοβάται μήπως αυτοί οι παίκτες βαρεθούν. Αυτοί οι παίκτες δεν μπορούν να βαρεθούν, όπως έδειξαν και κόντρα στην Crystal Palace. Δεν είναι στη φύση τους. Εγώ είμαι εδώ και τους λέω μια κουβέντα πριν παίξουμε, για να τους πείσω. ”

“ Δεν θα σταματήσουμε. Αυτή είναι μια υπέροχη χρονιά και κανονικά τώρα θα ήμουν σε διακοπές. Δεν έχω παίξει ποτέ ποδόσφαιρο τον Ιούνιο, ίσως στην προετοιμασία, αλλά νιώθω απόλυτα έτοιμος. ”

“ Είμαι πολύ αισιόδοξος και θεωρώ πως μπορούμε να κρατήσουμε μαζί την ομάδα. Όλα τα πλάνα όμως προχωρούν. ”

“ Απλά δεν έχουμε ιδέα αυτή τη στιγμή. Δεν ξέρω πότε θα ξεκινήσει η νέα σεζόν. Κανείς δεν γνωρίζει για το μέλλον και είναι περίεργο. ”

“ Τρεις μήνες πριν κανείς δεν ήξερε πως θα είναι τα πράγματα και τώρα συμπεριφερόμαστε σαν να είναι όλα καλά. Είναι λίγο νωρίς, για να το υποθέσουμε αυτό. Στο ποδόσφαιρο κυριαρχεί το πόσα θέλεις να ξοδέψεις; Πόσα όμως μπορείς να ξοδέψεις, όταν δεν ξέρεις πόσα έχεις; ”

“ Ακριβώς αυτή είναι η κατάσταση που επικρατεί. Μιλάμε αλλά στην ουσία δεν υπάρχει κάτι να πούμε. Αυτό που μπορώ να πω, είναι πως αυτή η ομάδα δεν θα σταματήσει να το θέλει, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα το έχει κιόλας. Όλοι θα δουν πως θέλουμε να γίνουμε ξανά επιτυχημένοι και αυτό θα κάνουμε πάντα. Αυτό θα κάνουμε. ”

“ Είμαι 100% σίγουρος για αυτό αλλά δεν ξέρω ποιο ακριβώς θα είναι το αποτέλεσμα γιατί οι άλλες ομάδες θα βελτιωθούν φυσικά με ή χωρίς μεταγραφές και αυτό θα κάνει την ζωή μας ακόμα πιο δύσκολη. ”

Θα προωθήσει τους μικρούς ο Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com