Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Δεν ενδιαφέρεται για Koulibaly η Liverpool»

«Δεν ενδιαφέρεται για Koulibaly η Liverpool»

Η Liverpool, σύμφωνα με το Sky Sports δεν ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Kalidou Koulibaly, παρά τα Ιταλικά δημοσιεύματα των τελευταίων ημέρων που ήθελαν τους Reds να έχουν καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του.

Τις φήμες για τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό είχε διαψεύσει και ο James Pearce πριν από αρκετές εβδομάδες, για να έρθει να το κάνει και το γνωστό δίκτυο. Ο στόπερ της Napoli έχει κλείσει τα 29 και μια κίνηση για την αγορά του δεν περιλαμβάνεται στην μεταγραφική πολιτική της ομάδας, αφού οι απαιτήσεις της Ιταλικής ομάδας δεν θα έπεφταν κάτω από τα £70 εκατομμύρια.

Η αποχώρηση του Kalidou Koulibaly από την Napoli είναι πιθανή, αλλά ο πρόεδρος της ομάδας, Aurelio De Laurentiis έχει πει πως ο σύλλογος θα γελάσει με οποιαδήποτε πρόταση κάτω των £60 εκατομμυρίων διότι τον κοστολογεί στα £90 εκατομμύρια.

Οι Reds ενδέχεται όμως να προχωρήσουν σε προσθήκη κεντρικού αμυντικού, σύμφωνα με την ίδια πηγή, αφού είναι διατεθειμένοι να ακούσουν προτάσεις για τον Dejan Lovren, ο οποίος μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Πέρυσι η ομάδα δεν τον παραχωρούσε με λιγότερα από €25 εκατομμύρια, αλλά αυτό το ποσό δεδομένα θα είναι μικρότερο το φετινό καλοκαίρι μετά τη μέτρια σεζόν που έχει κάνει και την πανδημία.

Δεν θα δούμε τον Koulibaly με τα Κόκκινα της Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com