Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στο δικαστήριο ο οπαδός που προκάλεσε τη ζημιά στο Royal Liver Building

Στο δικαστήριο ο οπαδός που προκάλεσε τη ζημιά στο Royal Liver Building

Η Liverpool το βράδυ της περασμένης Πέμπτης κατέκτησε και μαθηματικά την Premier League, με τους οπαδούς να συνεχίζονται για πολλές ώρες μετά τη λήξη του αγώνα της Chelsea με την Manchester City και τους Red Fans να γιορτάζουν με συνθήματα και πυρσούς.

Ένας εκ των πυρσών προσγειώθηκε στο ιστορικό, Royal Liver Building της πόλης και του προκάλεσε ζημιά, η οποία υπολογίζεται στις £10.000. Σήμερα, ο νεαρός, Matthew Egglesden ετών 19 παρουσιάστηκε στο δικαστήριο ως κατηγορούμενος.

Ο νεαρός κατηγορείται για πρόθεση καταστροφής του ιστορικού κτηρίου ή για πρόθεση πρόκλησης ζημιάς. Ο πυρσός χτύπησε το μπροστινό μέρος του Royal Liver Building και η φωτιά έσβησε μετά από παρέμβαση της πυροσβετικής. Από τον πυρσό έσπασε το τζάμι και προκλήθηκαν ζημιές στο πρώτο μπαλκόνι. Το κόστος μπορεί να ανέβει, σύμφωνα με το δικαστήριο του Liverpool.

Ο Christofer Mantle που έχει αναλάβει την υπεράσπιση του νεαρού δήλωσε:

“Η οικογένεια επικοινώνησε με την αστυνομία το Σάββατο. ”

“ Προέρχεται από μια πολύ αξιοσέβαστη οικογένεια. Ο πατέρας του είδε την εικόνα, αναγνώρισε τον γιο του και συλλογικά πιστεύεται ότι πρέπει να επικοινωνήσουν αμέσως με την αστυνομία. ”

Ο Egglesden αντιμετωπίζει επίσης κατηγορία για ρίψη πυρσού σε δημόσιο χώρο. Αποδέχθηκε τις κατηγορίες και η ποινή του θα εξαρτηθεί από τις ζημιές που προκλήθηκαν στο Royal Liver Building.

Ο κατηγορούμενος αποφυλακίστηκε με εγγύηση, αλλά και περιοριστικούς όρους, αφού θα πρέπει να παραμείνει στην οικία του στο βόρειο Lancashire και να μην εισέλθει στην πόλη του Liverpool μέχρι τις 27 Ιουλίου, όταν και θα παρουσιαστεί ξανά στο δικαστήριο.

Οι οπαδοί της Liverpool πανηγύρισαν τα ξημερώματα της Παρασκευής.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com