Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Θα ταίριαζε η κόκκινη φανέλα στον Sancho»

Klopp: «Θα ταίριαζε η κόκκινη φανέλα στον Sancho»

Σήμερα ήταν η σειρά της Γερμανικής Bild να πάρει συνέντευξη από τον Jürgen Klopp, με μια από τις βασικές ερωτήσεις να αφορά τον Jadon Sancho και το μέλλον του Άγγλου διεθνή.

Ρωτήθηκε για τον Sancho και αν είναι πιθανό να τον δούμε στη Liverpool:

“ Η Κόκκινη φανέλα θα ταίριαζε πολύ στον Jadon Sancho. Δεν νομίζω όμως πως μια τέτοια μεταγραφή θα πραγματοποιηθεί αυτό το καλοκαίρι. Είναι ένας παίκτης που έχει πολύ ενδιαφέρον, αλλά θα ήμουν ο πρώτος που θα έμενε έκπληκτος αν μετακόμιζε στην Liverpool. ” Απάντησε ο Klopp.

Αν θεωρεί πως είναι ο καλύτερος προπονητής του κόσμου:

“ Δεν μπορώ να κάνω τίποτα με τον τίτλο, “ Ο καλύτερος προπονητής του κόσμου ”. Γνωρίζω όμως πως όλοι στο τεχνικό μας επιτελείο, είναι πολύ καλοί προπονητές. Για εμένα ο Pep Guardiola είναι ο καλύτερος προπονητής του κόσμου. ”

Για το μυστικό της επιτυχίας του:

“ Είναι η σύζυγος μου, Ulla. Θα είχα μπουρδουκλώσει τα πόδια μου, αν δεν ήταν στο πλευρό μου. Την αγαπώ περισσότερο από καθετί άλλο, είμαστε μια συγκλονιστική ομάδα μαζί. Χωρίς αυτή δεν θα ήμουν τίποτα! ”

Αν χρειάζεται αλλαγές η ομάδα του:

“ Η ομάδα δεν χρειάζεται αλλαγή. Δεν μπορώ να σας υποσχεθώ πως θα κυριαρχήσουμε στο ποδόσφαιρο και ούτε νομίζω πως είναι καιρός να μιλήσουμε για μεγάλες αλλαγές. Ο στόχος μας είναι να κρατήσουμε την ομάδα μαζί. ”

“ Τα παιδιά βρίσκονται σε μια εξαιρετική ποδοσφαιρική ηλικία. Έχουμε πάρει πολλές σωστές αποφάσεις μαζί. Αν έχω ένα ταλέντο, αυτό κατά πάσα πιθανότητα είναι πως μπορώ να φέρνω μαζί πολύ καλά άτομα. ”

“ Για παράδειγμα, το τεχνικό μου επιτελείο είναι εξαιρετικό, αλλά δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη συνταγή (επιτυχίας). Είναι σημαντικό να συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε. ”

“ Το πρόβλημα με την Dortmund ήταν ότι η ομάδα μας κατέρρευσε. Αυτό δεν συνέβη εδώ και τώρα η ομάδα μας είναι εξαιρετικά σταθερή για τα τελευταία 2.5 χρόνια. Παίζουμε κάθε παιχνίδι σαν να είναι το τελευταίο μας, γιατί δεν έχουμε κάτι άλλο να κάνουμε τα Σαββατοκύριακα! ”

Παραμένει αβέβαιο το μέλλον του Jadon Sancho.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com