Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πληρώνουν τις Southampton, Arsenal, Hull και Charlton οι Reds

Πληρώνουν τις Southampton, Arsenal, Hull και Charlton οι Reds

Η Liverpool έχει να πληρώσει εκατομμύρια στους εγχώριους αντιπάλους της σε μπόνους πληρωμές από μεταγραφές αφού η 30χρονη αναμονή τους για τον τίτλο έλαβε τέλος.

Η μεταγραφική στρατηγική του συλλόγου διαδραμάτισε αναπόσπαστο ρόλο στην δημιουργία μιας ομάδας που θεωρείται ως η καλύτερη στην Αγγλία.

Πολλές από αυτές τις μεταγραφές περιλάμβαναν μπόνους πληρωμές με τον ορο να στεφθεί η Liverpool πρωταθλήτρια που έχει πλέον γίνει.

Η Southampton αναμένεται να είναι οι μεγαλύτεροι κερδισμένοι, με τους Saints να εισπράττουν 3 εκατομμύρια λίρες από τις μεταγραφές των Virgil van Djik, Sadio Mane, Adam Lallana και Dejan Lovren.

Είναι κατανοητό ότι η Arsenal αναμένεται επίσης να εισπράξει μια μπόνους πληρωμή ως μέρος της συμφωνίας που είδε τον Alex Oxlade-Chamberlain να αποχωρεί από την Arsenal για τη Liverpool τον Αύγουστο του 2017.

Οι σύλλογοι Hull και Charlton είναι επίσης σίγουροι για τις πληρωμές μπόνους ως μέρος των μεταγραφών που οδήγησαν τους Andrew Robertson και Joe Gomez στο Merseyside.

Τέτοιες ρήτρες συχνά περιλαμβάνονται από τον πωλητή σύλλογο με την ελπίδα να μεγιστοποιήσουν την αξία των παικτών που αποχωρούν αν συνεχίσει να είναι επιτυχής στο νέο του σύλλογο.

Οι Reds, φυσικά, θα παραχωρήσουν τα μπόνους χρήματα μετά χαράς μετά την φανταστική τους σεζόν και την κατάκτηση του τίτλου.

Πληρωμές από τους Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com