Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Tom Werner για την κατάκτηση της Premier League

Ο Tom Werner για την κατάκτηση της Premier League

Ο πρόεδρος της Liverpool Tom Werner έχει αποτίσει φόρο τιμής στις προσπάθειες του Jürgen Klopp, των παικτών του και των οπαδών που βοήθησαν τον σύλλογο να εξασφαλίσει τον πρώτο του τίτλο στην Premier League.

Οι Reds έχουν τερματίσει μια αναμονή τριών δεκαετιών για να γίνουν πρωταθλητές, με τους παίκτες του Klopp να κερδίζουν την πρώτη θέση το βράδυ της Πέμπτης μετά την ήττα της Manchester City απ’την Chelsea

Μετά την είδηση της κατάκτησης του πρωταθλήματος η οποία συνοδεύτηκε με εορτασμούς σε όλο τον κόσμο, ο Werner μίλησε για τον εξαιρετικά ισχυρό δεσμό που ενώνει όλους τους συνδεδεμένους με το σύλλογο.

«Όλοι εμείς είμαστε τόσο χαρούμενοι, διότι ήταν μια μακρά πορεία.

«Γνωρίζω ότι οι οπαδοί μας αγωνίστηκαν για 30 χρόνια για να φτάσουν σε αυτό το σημείο. Η πρώτη μου σκέψη ήταν να μοιραστώ αυτή τη στιγμή με τους υποστηρικτές μας γιατί χωρίς αυτούς, ο σύλλογος δεν είναι τίποτα.

«Όπως είπε ο Jürgen, οι οπαδοί μας παρείχαν τόσο απίστευτη συμβολή στη νίκη του πρωταθλήματος – όχι μόνο φέτος, αλλά κάθε χρόνο.

«Ελπίζω ότι όλοι μας που υποστηρίζουμε την ομάδα μπορούμε να έχουμε μια στιγμή σήμερα και αυτήν την εβδομάδα για να γιορτάσουμε με ασφάλεια αυτό το αξιοσημείωτο επίτευγμα.»

Η Premier League είναι ένα ακόμα τρόπαιο που ο Klopp παρέδωσε στο Anfield στη διάρκεια της πενταετούς θητείας του στο σύλλογο, προσθέτοντας στη συλλογή του το Champions League, το FIFA Club World Cup και το Super Cup.

Ο Werner πιστώνει τον Γερμανό με τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος που επικεντρώνεται στη διασφάλιση των τροπαίων, ενώ επιτρέπει στους παίκτες να βελτιώνονται και να αναπτύσσονται.

«Δεν είχα την ευχαρίστηση να γνωρίσω ή να παρακολουθήσω το υπέροχο ποδόσφαιρο των Shankly και Paisley, οπότε δεν θέλω πραγματικά να συγκρίνω τον Jürgen με τους προηγούμενους προπονητές», είπε.

«Γνωρίζω απλώς ότι το πρωτάθλημα είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικό και όταν πρωτοήρθαμε στη Liverpool πριν από 10 χρόνια, δεν σκεφτόμασταν καν να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Το όνειρό μας ήταν να ειμαστε στην πρωτη τετράδα και να προκριθούμε στο Champions League.

«Έχει δημιουργήσει μια τέτοια ατμόσφαιρα στη Liverpool που δεν σκεφτόμαστε τίποτε άλλο εκτός από νίκη. Έχει δημιουργήσει μια τέτοια ατμόσφαιρα.

«Ένα από τα πράγματα για τα οποία είμαι πολύ χαρούμενος κάθε φορά που παρακολουθώ την ομάδα είναι πόσοι παίκτες συνεισφέρουν. Δεν βασιζόμαστε μονο στον επιθετικό μας ή στον τερματοφύλακα μας.

«Πολλοί παίκτες συνεισφέρουν – από τον Henderson στο Firmino, στον Oxlade-Chamberlain, στον Wijnaldum, στον Fabinho, στον Van Dijk.

«Μου αρέσει επίσης η χαρά τους γιατί είδα ένα βίντεο από χθες το βράδυ που γιόρταζαν όλοι μαζί και μπορούσες απλά να νιώσεις τη συντροφικότητα που έχει αυτή η ομάδα. Το γιορτάσαμε ως ομάδα».

Η Fenway Sports Group είναι πεπεισμένη ότι αυτός ο τελευταίος θρίαμβος είναι ένας άλλος δείκτης για το πώς ο σύλλογος θα συνεχίσει να απολαμβάνει μια μακρά και ευημερούσα εποχή.

Ερωτηθείς για το τι έπεται τώρα για την LFC, ο Werner σχολίασε: «Όπως είπα, θέλουμε να προσπεράσουμε τις προσδοκίες μας. Ελπίζουμε ότι θα διασφαλίσουμε άλλη μια περίοδο διαρκούς επιτυχίας.

«Ο ανταγωνισμός είναι σκληρός και ξέρω ότι οι αντίπαλοί μας εργάζονται ακούραστα για να μας νικήσουν. Αλλά έχουμε πολύ ταλέντο, όπως τον Jürgen, τον Michael [Edwards] και την ομάδα.

«Ένα από τα πράγματα που με εντυπωσίασαν φέτος ήταν η δίψα τους για νίκη. Δεν νομίζω ότι θα χαλαρώσουν. Είναι τόσο καλή ομάδα παικτών.

«Έχω τόσο σεβασμό για αυτούς ως άτομα εκτός γηπέδου. Είναι ταπεινοί, ευγενικοί, απολαμβάνουν τη συντροφιά του άλλου. Μπορούσες να το δεις αυτό όταν γιόρταζαν όλοι μαζί.

«Είναι πολύ να ζητάμε να παραμείνουν σε αυτό το εξαιρετικό επίπεδο, αλλά είναι στόχος μας να συνεχίσουμε να παίζουμε με αυτήν την ποιότητα.»

Η διοίκηση της Liverpool μετά τον τελικό της Μαδρίτης.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com