Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: «Να κερδίσω και άλλα τρόπαια με αυτή τη φανταστική ομάδα»

Robertson: «Να κερδίσω και άλλα τρόπαια με αυτή τη φανταστική ομάδα»

Δηλώσεις στα Αγγλικά media παραχώρησε το βράδυ της Παρασκευής ο Andrew Robertson με αφορμή την κατάκτηση της Premier League, η οποία οριστικοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης.

Ο Robbo μίλησε για τους πανηγυρισμούς και για το Chelsea – Manchester City που παρακολούθησε μαζί όλη η ομάδα:

“ Νιώσαμε πως ήταν σωστό και το κάναμε γιατί δεν θα ήταν το ίδιο αν καθόμασταν όλοι στα σπίτια μας. Θέλαμε να είμαστε μαζί. Είχαμε μια μεγάλη σεζόν, περάσαμε πολλά μαζί και θα ήταν λάθος να μην πανηγυρίζαμε με τα παιδιά. Πήραμε την σωστή απόφαση και ευτυχώς μας βγήκε σε καλό. ”

“ Θεωρήσαμε πως δεν θα ήταν έκπληξη αν κέρδιζε η Manchester City, στην χειρότερη θα κάναμε ένα ομαδικό μπάρμπεκιου, θα επιστρέφαμε σπίτι και θα προσπαθούσαμε να πάρουμε έναν βαθμό στο Etihad την επόμενη εβδομάδα. ”

“ Όταν αρχίσαμε να τρώμε επέλεξα την χειρότερη θέση, επειδή δεν μπορούσα να δω την τηλεόραση. Έμεινα τελικά εκεί και στο τέλος αποδείχθηκε πως ήταν η καλύτερη θέση. ”

“ Ήταν μια προσωπική μας νύχτα. Στην Μαδρίτη (μετά τον τελικό του Champions League) είχαμε τις οικογένειες μας εκεί και έγινε ένα μεγάλο πάρτι. Χθες (σ.σ. προχθές) όμως ήταν πιο συναισθηματικά φορτισμένο. Μόνο όσοι βρίσκονται καθημερινά στο Melwood τους τελευταίους 12 μήνες ήταν εκεί, για αυτό ήταν τόσο ξεχωριστό. Συγκεντρωθήκαμε όλοι μαζί και ελπίζαμε να πάρει τη νίκη η Chelsea. Προς καλή μας τύχη, το έκαναν και το πάρτι ξεκίνησε. Ήταν μια μεγάλη νύχτα και δικαίως. Έχουμε δουλέψει τόσο πολύ. Αξίζουμε αυτή τη στιγμή. ” Τόνισε ο Robertson.

Για την κατάκτηση του τίτλου:

“ Τώρα βάλαμε ένα τρόπαιο της Premier League στην τροπαιοθήκη της Liverpool. Ήταν αυτό που θέλαμε από την αρχή της σεζόν και ήταν ξεχωριστό που το πετύχαμε. Είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω και δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. Ελπίζουμε να υπάρξουν και άλλα πριν αποσυρθεί αυτή η ομάδα. Αυτός είναι ο στόχος. Θέλουμε να κερδίσουμε και άλλα τρόπαια. Ελπίζουμε να ξεκινήσουμε να το κάνουμε από τη νέα σεζόν. ”

Για την πορεία του από την Σκωτία μέχρι και την κορυφή της Premier League:

“ Δεν είμαι κάποιος που κοιτάζει πίσω. Κοιτάζω μπροστά, αλλά κάτι τέτοιες στιγμές σε κάνουν να σκέφτεσαι από που ξεκίνησες. ”

“ Με τους γονείς μου είχα και καλές και κακές στιγμές στην Σκωτία όταν ήμουν μικρότερος. Χρειάστηκε να μείνω για μερικά Σαββατοκύριακα με τον θείο και την θεία μου, όταν έλειπαν οι γονείς μου. ”

“ Θέλω να ευχαριστήσω την αρραβωνιαστικιά μου και τα παιδιά μου που με υποστηρίζουν κάθε μέρα και με βοηθούν να ξεφύγω, όταν το χρειάζομαι. ”

“ Υπήρχαν συγκεκριμένοι προπονητές που με βοήθησαν κατά τη διάρκεια της καριέρας μου και συγκεκριμένα άτομα. Είμαι ευγνώμων που πήρα τις συμβουλές τους, είτε αυτές ήταν θετικές, είτε αρνητικές. Προσπαθώ να τις χρησιμοποιώ προς όφελος μου και θεωρώ πως τα έχω πάει πολύ καλά.” Πρόσθεσε ο Robertson.

“ Λατρεύω την διαδρομή και δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι θα γίνω πρωταθλητής στο Champions League και στην Premier League. Ελπίζω να κερδίσω και άλλους τίτλους. Είμαι ακόμα νέος και μπορώ να κερδίσω και άλλα τρόπαια με αυτή τη φανταστική ομάδα. ”

Νέες επιτυχίες στοχεύει ο Andrew Robertson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com