Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Fowler: «Πρέπει να πάρει αριστερό back η Liverpool»

Fowler: «Πρέπει να πάρει αριστερό back η Liverpool»

Ο θρύλος της Liverpool Robbie Fowler προέτρεψε τον πρώην σύλλογό του να ενισχύσει την ομάδα πριν από την επόμενη σεζόν με ένα νέο αριστερό αμυντικό.

Ο πρώην διεθνής της εθνικής Αγγλίας πέρασε 9 χρόνια από την επαγγελματική του καριέρα στο Anfield με δύο περιόδους, σημειώνοντας 128 γκολ στην Premier League για τον σύλλογο.

Ο 45χρονος έχει παρακολουθήσει αυτή τη σεζόν καθώς οι Reds συνεχίζουν να βαδίζουν προς τον πρώτο τους τίτλο της Premier League.

Παρ’ ότι το τρόπαιο είναι σχεδόν σίγουρο – καθώς οι άντρες του Jurgen Klopp επέκτειναν το προβάδισμά τους στην κορυφή της βαθμολογίας σε 23 βαθμούς μετά από την νίκη με 4-0 επί της Crystal Palace την Τετάρτη το απόγευμα – ο Fowler πιστεύει ότι ο σύλλογος πρέπει να αρχίσει να κοιτάζει μπροστά.

Ο προπονητής της Brisbane Roar σηματοδότησε την ανάγκη ενίσχυσης στο αριστερό άκρο, προκειμένου να απομακρυνθεί το βάρος από τον Andy Robertson.

Ο Fowler είπε, μέσω της Metro: «Εκεί θα ήθελα να επενδύσουν, αν σκεφτείς το παιχνίδι εναντίον της Everton όπου ίδρωσαν πολύ στην αριστερή πλευρά, ο James Milner δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ,

«Αλλά μπαίνοντας σε αυτήν την αριστερή θέση, εάν ο Andy Robertson τραυματιστεί ξανά, ή έχει μια μικρή πτώση στη φόρμα του, νομίζω ότι χρειάζονται κάποιον να καλύψει – απλά για να ενισχύσει την ομάδα σε αυτόν τον τομέα.»

Ο αρχηγός της Σκωτίας ήταν σε εντυπωσιακή φόρμα ξανά αυτή τη σεζόν, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει ανάγκη να προστεθεί ένας ικανός, εναλλακτικόςπαίκτης σε περίπτωση τραυματισμού, με τον Milner την τρέχουσα εναλλακτική λύση.

Ο Fowler αναμένει επίσης ότι ο Klopp θα συνεχίσει να βάζει την ισχυρότερη ομάδα του παρά τις εκκλήσεις να χρησιμοποιήσει νεαρούς παίκτες απ’την ακαδημία

«Νομίζω ότι υπάρχει προφανώς κάποια φήμη για αυτό, αλλά είμαι σίγουρος όταν κερδίσει τον τίτλο, νομίζω ότι ο Jurgen πιθανότατα θα πάει για τα ρεκόρ», πρόσθεσε. «Θα θέλει να πάρει περισσότερους από 100 βαθμούς, θα θέλει να παραμείνει αήττητος για τα υπόλοιπα παιχνίδια.

«Θα δώσει ευκαιρίες σε νεαρούς αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι θα είναι στην αρχική ενδεκάδα και πως θα παίξουν έναν μεγάλο αριθμό παιχνιδιών που απομένουν. Νομίζω ότι θα προσπαθήσει να κερδίσει μέγιστους βαθμούς.»

Μεταγραφή για το αριστερό άκρο της άμυνας ζήτησε ο Fowler.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com