Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δυσαρεστημένη με τους πανηγυρισμούς των Red Fans η αστυνομία, έκανε 10 συλλήψεις!

Δυσαρεστημένη με τους πανηγυρισμούς των Red Fans η αστυνομία, έκανε 10 συλλήψεις!

Η Liverpool χθες το βράδυ κατέκτησε το πρώτα της πρωτάθλημα μετά από 30 ολόκληρα χρόνια και οι οπαδοί της μετέτρεψαν σε μέρα την νύχτα έξω από το Anfield και από τους δρόμους της πόλης, προκαλώντας την δυσαρέσκεια της αστυνομίας, η οποία δεν ήθελε να υπάρξουν πανηγυρισμού λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Υπήρχαν φόβοι τόσο από την αστυνομία του Merseyside, όσο και από τον δήμαρχο της πόλης ότι θα υπάρξουν πανηγυρισμοί, όταν κατακτηθεί και μαθηματικά ο τίτλος και έτσι έγινε, παρά τις όποιες διαβεβαιώσεις είχε κάνει η ομάδα πως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί.

Ο Rob Carden αναλυτικά αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε η αστυνομία του Merseyside μετά τους πανηγυρισμούς:

“ Θα ήθελα να συγχαρώ τη Liverpool για τη κατάκτηση του τίτλου της Premier League, και να ευχαριστήσω τους χιλιάδες οπαδούς της Liverpool σε ολόκληρο το Merseyside που γιόρτασαν στο σπίτι τους, όπως και για τα προηγούμενα παιχνίδια που έγιναν κεκλεισμένων των θυρών. ”

“ Η συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών έχει αναγνωρίσει το γεγονός ότι τώρα δεν είναι η ώρα να συγκεντρωθούν για να γιορτάσουν και επέλεξαν να πανηγυρίσουν με ασφάλεια. Είναι μια πίστωση σε αυτήν την πόλη. ”

“ Δυστυχώς, όπως έχουμε δει καθ ‘όλη τη διάρκεια του lockdown, δεν τηρούνταν όλοι οι κανονισμοί. Αν και η μεγάλη πλειοψηφία των πανηγυρισμών ήταν καλή, ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων επέλεξε να συγκεντρωθεί έξω από το γήπεδο. ”

“ Τις επόμενες μέρες, καλούμε τους υποστηρικτές να κάνουν το σωστό και να γιορτάσουν με ασφάλεια με τα μέλη του σπιτιού σας και τον κοινωνικό σας κύκλο. Κάνοντας αυτό διατηρείτε τον εαυτό σας, την οικογένειά σας, τους φίλους και τους γείτονές σας ασφαλείς. ”

“ Όπως όλοι γνωρίζουμε, το Merseyside έχει επηρεαστεί από την πανδημία Covid-19 και πρέπει όλοι να κάνουμε ό, τι μπορούμε για να αποτρέψουμε περαιτέρω κρούσματα και θανάτους στις κοινότητές μας », πρόσθεσε ο Carden.

“ Καταλαβαίνουμε ότι οι άνθρωποι θα αισθάνονται χαρούμενοι που η Liverpool εξασφάλισε τον τίτλο του πρωταθλήματος για πρώτη φορά σε 30 χρόνια και θα έρθει η στιγμή που οι οπαδοί μπορούν να επιστρέψουν στο Άνφιλντ για να χειροκροτήσουν την ομάδα και να γιορτάσουν την επιτυχία τους. ”

“ Ακολουθήστε τις συμβουλές των παικτών, του προπονητή και του συλλόγου, δίνοντας προτεραιότητα στην ασφάλεια. Ο σύλλογος ενθαρρύνει τους θαυμαστές να μοιραστούν τις εμπειρίες τους από το να παρακολουθούν μελλοντικά παιχνίδια στο σπίτι με το hashtag #LFCAtHome στα social media και όλοι ανυπομονούμε να μοιραστούμε τις εμπειρίες σας για γιορτή με ασφάλεια. ”

Η αστυνομία του Merseyside μάλιστα προχώρησε σε δέκα συλλήψεις χθες το βράδυ κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών για παραβίαση δημόσιας τάξης.

Οι πανηγυρισμοί δεν άρεσαν στην αστυνομία.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com